Verbatim'in yeni depolama çözümleri geliyor!

Verbatim, yeni SATA III SSD'lerini ve USB 3 çubuklarını CeBIT'te tanıtmaya hazır! İşte özellikleri.

SATA III SSD'ler ve fazlası!

Verbatim, 6-10 Mart tarihinde Almanya Hanover'da yapılacak CeBit fuarında 2012 yeni ürün portföyünü Planet Reseller alanı, Hall 14/15, H33 standında ilk kez sergileyecek. Yeni SATA-III SSD'ler, yeni USB bellek tasarımları ve LED lambalardan oluşan geniş bir yelpaze ile birlikte sunulacak. Verbatim'in yeni taşınabilir sabit disk konseptinde Evrensel Depolama Modülü sisteminin kullanıldığı Universal Storage Module'ün (USM) ilk kez tanıtılacak olması ise özellikle dikkat çekiyor.

Universal Storage Module (USM)

Verbatim'in yeni USM sabit sürücüsü, kullanıcılara hem arabirim kabloları ile hem de doğrudan SATA arabirim seçeneği kullanarak bağlanabilir tamamen esnek ve yükseltilebilir bir depolama çözümü sunuyor.

USM sürücü, çıkarılabilir USB 3.0, FireWire veya Thunderbolt kablo kullanılan standart herhangi bir harici sabit disk sürücü gibi aynı yöntemle doğrudan USM sürücüye takılıp cihazlara bağlanabiliyor.

Bunun yanında USM sabit diskin büyük avantajı, TV'ler, oyun konsolları, set üstü cihazlar masaüstü/dizüstü bilgisayarlar ve USM yuvasına sahip diğer tüketici elektroniği cihazları gibi doğrudan takılabilir imkanı sunmasıdır.

Bağlantısı SATA'dan SATA'ya olduğu için veri aktarım performansı oldukça yüksek. Verbatim EUMEA Pazarlama Direktörü Rüdiger Theobald: "Yakın gelecekte (CE) üreticilerinin USM yuvaları içeren ürünlerini piyasada daha fazla göreceğiz ve böylece USM geleceğin yeni medya standardı haline gelecektir " açıklamasını yapıyor.

Yeni SATA-III katı hal sürücüler (SSD)

Yeni SATA-III katı hal sürücüler (SSD)

Yeni SATA-III katı hal sürücüler (SSD)

2012'de Verbatim giderek SSD'ler üzerinde yoğunlaşacak Rüdiger Theobald "Şimdiden yüksek talep gören SSD'lere karşı ilginin,2012'de daha da artarak devam edeceğini düşünüyoruz", diyor.

Yeni SATA -III SSD'ler, SATA-III'ün bant genişliği, 550MB/sn okuma ve 510MB/sn yazma hızı ile yüksek veri aktarım oranları, daha hızlı sistem önyükleme ve geliştirilmiş sistem yanıt gibi tüm avantajlardan yararlanıyor. Yüksek kaliteli SandForce 2281 denetleyici özelliğe sahip SSD'ler 120GB ve 240GB kapasitesinde geliyor.

Yeni USB sürücüler: hızlı, şık ve pratik

Verbatim, bir dizi yeni USB Sürücü çeşitlerini tanıtıyor: Store 'n' Go V3 USB 3.0 Sürücü "Süper Hızlı" veri aktarımı için USB 3.0 arayüzünü kullanıyor. Sürgü ve kilit mekanizması sürücünün bağlantı ucunu koruyor. Store 'n' Go V3 USB 3.0 bellek, 64GB kapasiteye kadar geniş bir renk yelpazesinde geliyor.

Hem Store 'n' Go Mikro USB Sürücü+ hem de yeni Store 'n' Go Mikro USB bellek, USB 2.0 arayüzü ile geliyor ve 32GB'a kadar farklı kapasitelerde ve renklerde sunuluyor.

LED ürünler

LED ürünler

LED ürünler: Evler ve perakende mağazalar için verimli ve enerji tasarruflu aydınlatma

Verbatim LED lambalarının ürün çeşitliliği, yönsüz lambaların yanısara yönlü lambalarla da kapsamlı bir deneyim yaşatıyor.

CTA (Renk Sıcaklık Ayarı) kısma fonksiyonu ile klasik A sıcak parlak bir ışık sağlıyor ve tamamen kısıldığı zaman daha yumuşak ve rahatlatıcı tonlarda oluyor.

Parlaklığının yanısıra iki yeni halojen destekli lambalar mağaza, otel ve restoran gibi vurgulu spot aydınlatmaya ihtiyaç duyulan her yerde ve evlerdeki çeşitli uygulama alanları için mükemmel bir uyum ve aydınlık sağlıyor. Yeni lambalar PAR16 GU10 230lm ve MR16 GU5.3 470lm ve 7W ile 64lm/W'ın mükemmel verimliliği sunar.

Okuyucu Yorumları