Verilerinizi bulutta depolayın ve koruyun!

Verilerinize her yerden güvenle erişmek istiyorsanız, WD'nin bu bulut depolama çözümüyle tanışın!

Buluta taşının!

Western Digital, ortak depolama, iki kat güvenlikli yedekleme sağlayan uzaktan erişim ve RAID (Bağımsız Disklerin Yedek Dizisi) teknolojisi ile çift sürücülü bir sistemin arttırılmış kapasitesi gibi faydaları bir araya getiren My Book Live Duo kişisel bulut depolama sistemini duyurdu.

İki kat güvenlikli yedekleme

Mac ve PC işletim sistemleri ile uyumlu olan My Book Live Duo, gerçek zamanlı veri yedekleme için tüm dosyalarınızın devamlı yansıtmalı modda (RAID1) ikinci bir kopyasını saklar. Kapasitenin yarısı, kullanıcıların veri depolaması için, yarısı da ikinci bir kopya için kullanılır. Bir sürücünün başarısız olması gibi beklenmeyen durumlarda, veriler diğer sürücüye kopyalandığı için korunur. Otomatik yedekleme ile verilerini korumak için, Windows kullanıcıları pakete dahil olan WD SmartWare yazılımını kullanabilir, Mac kullanıcıları ise Apple Time Machine yedekleme yazılımının tüm özelliklerinden faydalanabilirler.

Yüksek performans ve depolama kapasitesi

Gömülü 800 MHz CPU, günün en çok talep gören uygulamaları için gerekli güç ve performansı sağlarken, maksimum depolama kapasitesi için, spanning mode (genişleme modu)'daki iki sürücü sistemi, her iki sürücüyü büyük bir hacmin içinde tek bir sürücü olarak hareket etmek üzere birleştirir. Ethernet çip teknolojisindeki en son gelişmeler etrafında tasarlanan My Book Live Duo kişisel bulut, geleneksel USB 2.0 sürücülerden daha hızlı olmak üzere, yüksek okuma hızı sunar. My Book Live Duo'nun halihazırda 4 TB ve 6 TB kapasiteleri mevcuttur.

Özellikleri, uyumluluk ve fiyatı

Özellikleri, uyumluluk ve fiyatı

WD'nin kişisel bulutu

WD'nin My Book Live kişisel bulut depolama çözümü ile olduğu gibi, My Book Live Duo, kullanıcıların güvenli uzaktan erişim yoluyla, ev içinde veya dünyanın herhangi bir yerinde erişebileceği, ortak depolama alanı oluşturmak için ev ağına bağlanır. My Book Live ve My Book Live Duo'ya uzaktan erişim, herhangi bir bilgisayar üzerinden www.WD2go.com aracılığıyla ve iPad, iPhone, iPod touch ve Android akıllı telefonları ve tabletleri için WD mobil uygulamaları ile kullanılabilir.

Ev eğlence merkezi

Ayrıca, My Book Live Duo sisteminin yerleşik ortam sunucusu film, fotoğraf ve müzikleri - WD TV Live medya oynatıcısı, Blu-ray Disk oynatıcısı, PlayStation 3'ün yanı sıra, Xbox 360 ve akıllı televizyonlar gibi DLNA sertifikalı medya cihazlarına aktarımı sağlar. Kullanıcılar aynı zamanda, My Book Live Duo'dan, WD 2Go mobil uygulaması aracılığıyla tablet ve akıllı telefonlarına doğrudan film, fotoğraf ve müzik aktarımı sağlayabilirler.

Uyumluluk

My Book Live Duo Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X Leopard , Snow Leopard ve Lion'un yanı sıra, DLNA / UPnP özellikli cihazlar ile uyumludur.

Fiyat ve stok

My Book Live Duo kişisel bulut depolama seçkin perakendecilerde ve www.wdstore.com'da mevcuttur. Önerilen perakende satış fiyatı 4 TB için KDV hariç $ 499,00, 6 TB için ise KDV hariç $ 599,00'dir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları