Vestel'den 3 farklı boyutta tablet!

Vestel, farklı ekran boyutlarındaki yeni tabletlerini ortaya çıkardı! İşte yeni Vestel V TAB'ler...

Vestel'den 3 yeni tablet!

Vestel, teknoloji ve tasarımı bir araya getirdiği 7, 7.85 ve 10" ekran büyüklerine sahip 3 farklı tablet modelini teknoloji severlerin beğenisine sundu. Şık tasarımıyla göz dolduran Vestel V TAB ailesi, yüksek performanslı işlemcileriyle kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor.

V TAB ailesi tabletler her açıdan rahatlıkla görüntülenebilen IPS ekranları sayesinde yansıma ve renk kayıplarının önüne geçerek; kullanıcılarına HD kalitesinde görüntü sunuyor Vestel V TAB ailesi, darbelere karşı dayanıklı metal kabininin Uzay Grisi ve Altın Sarısı renk seçenekleri ile de tüketicilerin kendi tarzlarına en uygun tableti seçmelerine olanak tanıyor.

İnce, hafif ve estetik tasarımı ile kullanıcılarının istedikleri her yere yanlarında götürebilecekleri Vestel V TAB ailesi tabletler ile çekilen fotoğrafları ve videoları Akıllı Ekran teknolojisi ile Vestel Smart TVlerde görüntülemek ve paylaşmak mümkün.

Tasarım ve teknolojiyi ulaşılabilir fiyat anlayışıyla bir araya getiren Vestel V TAB serisi tabletler Vestel satış noktalarında 279 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Okuyucu Yorumları