Vestel'e 'Bi Baksana' başladı

Kullanışlı ve teknolojik ürünler için Vestel'e 'Bi Baksana' başladı! İşte ilginç ürünler köşesi...

Vestel'e 'Bi Baksana' başladı

Vestel mağazalarında yeni açılan "Bi Baksana" köşesi, farklı zevklere yönelik birbirinden şık ve teknolojik ürünleri bir arada sunuyor. Kablosuz hoparlörleriyle müziği evin her köşesine taşıyan Vestel iDock Wireless, iPod, radyo ve çalar saat özelliğini birleştiren çok fonksiyonlu Vestel iDock, saat rakamlarını duvara yansıtan Vestel Wake Up Projection ve güne sevilen radyo kanalıyla uyandıran Vestel çalar saatli radyolar Vestel'in "Bi Baksana" köşesindeki fonksiyonel ürünler arasında dikkat çekiyor.

Vestel iDock Wireless ile evin her köşesinde müzik keyfi
Vestel iDock Wireless, kablosuz hoparlörleri sayesinde evin her noktasında iPod'da müzik dinleme keyfi sunuyor. Güçlü ses çıkış gücüne sahip iki taşınabilir hoparlörden ve iPod şarj yuvasından oluşan Vestel iDock Wireless'ın hem cihazı hem de iPod'u yöneten uzaktan kumandası, hoparlörü 30 metre etki alanı içindeki her noktadan kumanda etme konforu sunuyor.

Hem iPod hem radyo hem çalar saat iDock'ta
Vestel iDock Dark, Vestel iDock Live ve Vestel iDock Sub, iPod'daki müzikleri çalma, iPod şarj etmenin yanı sıra dijital radyo ve çalar saat özelliğine de sahip. Vestel iDock Dark dokunmatik paneli ve geniş ekranıyla teknolojik bir görüntü sunarken, Vestel iDock Live mavi LCD ekranı ve beyaz dış yüzeyiyle dikkat çekiyor. Vestel iDock Sub ise 15 watt subwoofer ile güçlü ses çıkışı sağlıyor.

Uyanmanın farklı bir yolu

Uyanmanın farklı bir yolu

Duvarlar saati söylüyor
Çalar saate farklı bir yorum katan Vestel Wake Up Projection, 90 derece dönebilen projeksiyon topu sayesinde saat rakamlarını duvara yansıtıyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunan Vestel Wake Up Projection, termometre özelliğine de sahip.

Güne sevilen radyo kanalıyla uyanın
Vestel'in saatli radyoları Wake Up Ball, Wake Up Radio ve Wake Up Radio Projection, güne sevilen radyo kanalıyla başlamayı sağlıyor.

Siyah ve beyaz renk alternatifleriyle sunulan Vestel Wake Up Ball, aynı zamanda gece lambası olarak da kullanılabiliyor.

Farklı ek fonksiyonları bulunan ürünlerden Vestel Wake Up Radio termometre özelliğine, Vestel Wake Up Radio Projection ise saati duvara yansıtan projeksiyona sahip.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları