Vestel Smart TV'ler artık Tivibu'lu

Vestel'in TTNet'le yaptığı işbirliği, Vestel'in Smart TV portalına bu önemli hizmeti de ekledi!

Vestel ve TTNet'ten hediye

Dost teknoloji Vestel, Smart TV portaline TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'yu ekleyerek tüketicilere sunduğu içeriği zenginleştirmeye devam ediyor. İnternete bağlanabilen ve müzik sitelerinden sosyal medyaya, alışveriş ve fırsat sitelerinden bankaların internet şubelerine kadar 50'den fazla farklı içeriğe televizyondan erişim sağlayan Vestel Smart TV'ler, artık Tivibu hizmetlerinin yer aldığı yeni uygulama ile kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatıyor. Vestel Smart TV kullanıcıları, Tivibu Smart TV uygulaması ile 30 adet TV kanalından ve Tivibu'nun "Seç İzle" ve "Tekrar İzle" gibi gelişmiş servislerinden yararlanabilecekler.

Vestel Smart TV satın alan tüketicilerin hizmetine sunulan Tivibu Smart TV uygulaması, yüzlerce film, dizi ve belgeseli üstün yayın kalitesiyle birlikte izleme imkânı sunuyor.

Tivibu Smart TV ile "Tekrar İzle" ve "Seç İzle"

Tivibu'nun en çok kullanılan hizmetlerinden olan "Tekrar İzle" ve "Seç İzle" seçenekleri Vestel Tivibu Smart TV uygulamasında da yer alıyor. 'Tekrar İzle' ile televizyonda yayınlanan ve en beğenilen yerli dizileri, eğlence ve yarışma programlarını yayınlanma tarihlerinden itibaren bir hafta boyunca istenilen sıklıkta izlemek mümkün. Vestel Smart TV kullanıcıları, 'Seç İzle' özelliği ile de binlerce içerikten beğendiklerini seçip seyredebiliyorlar.

Okuyucu Yorumları