Vestel, Yeni Ürünleriyle Cebit'te!

Vestel, bu yıl yeni ürettiği ürünleriyle Cebit Hannover'de ziyaretçilerini bekliyor.

Vestel Cebit'te!

Teknolojinin Türkçesi Vestel, CeBIT Hannover2008'de, LCD monitörleri, LCD ve Plazma TV'leri, Tek mikroçipli dijital TV, MPEG4 dijital TV ve İnteraktif Otel TV'yi dünyanın beğenisine sunuyor.

Vestel, 4-9 Mart tarihleri arasında Almanya'da düzenlenen dünyanın en büyük bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı CeBIT Hannover 2008'de, yeni ürünlerini tanıtıyor. Vestel, standında LCD monitörlerden dizüstü bilgisayarlara, uydu alıcılarından LCD ve plazma TV'lere 40 farklı ürün modeli ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkan Vekili ve Dış Ticaret Başkanı Turan Erdoğan, 1997'den bugüne CeBIT'e katılan Vestel'in Türkiye'nin teknolojik yüzünü tüm dünyaya sunduğunu ifade etti. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu yıl fuarda 2008 yılında üretimine başladığımız LCD monitörlerimizi, hırsızlığa karşı son teknoloji güvenlik sağladığımız yeni dizüstü bilgisayar modellerimizi, 30'u aşkın patentli Pixellence teknolojisiyle üretilen Vestel LCD ve plazma TV'lerimizi, dijital alıcılarımızı ve İnteraktif Otel TV sistemimizi tanıtıyoruz. CeBIT'te geçen yıl hem dizüstü bilgisayar hem TV'de hedefimizin üzerinde iş bağlantısı kurduk. Bu yıl da birçok yeni iş bağlantısı kuracağımıza, üretimine yeni başladığımız LCD monitörler başta olmak üzere her kalemden fuar boyunca yoğun sipariş alacağımıza inanıyoruz."

2007 yılında toplam ihracatın rakamsal olarak 2,6 milyar dolar, adet bazında ise 7,8 milyon TV, 5 milyon dijital kutu ve dizüstü bilgisayar, 3,7 milyon beyaz eşya olarak gerçekleştiğini vurgulayan Erdoğan, 2008 yılı için ihracat hedeflerini 3 milyar dolar olarak belirlediklerini dile getirdi.

İşte Vestel'in Cebit fuarında tanıttığı ürünler

İşte Vestel'in Cebit fuarında tanıttığı ürünler

LCD monitörler
Vestel'in 2008 yılında üretmeye başladığı 19'' ve 22'' LCD monitörler, CeBIT'te ilk defa ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Dizüstü bilgisayarlarda son teknoloji güvenlik
Vestel dizüstü bilgisayarlar, hırsızlığı önleme (anti-theft) özelliğine sahip. Kullanıcı tarafından tanımlanabilen şifre ve güvenlik sorusu parametreleri sayesinde bilgisayarın çalınmasını ve kişisel bilgilere erişilmesini engelleyen anti-theft özellikli Vestel dizüstü bilgisayarlar, çalındıkları zaman otomatik olarak alarm veriyor ve ancak şifre tanımlanarak durdurulabiliyor. Bazı modellerde güvenlik parametresi olarak şifre yerine kullanıcının parmak izi verilebilen bilgisayar alarmları, sadece sahibi tarafından etkisiz hale getirilebiliyor.

Vestel Top-Notch
Vestel Top-Notch, üst kapağında bulunan yardımcı ekranından, bilgisayarı açmadan içindeki verilere hızla ve kolayca ulaşma imkanı sağlayan Vestel Top-Notch, 15.4" kompakt geniş bir ekrana ve bilgisayarı çalıştırmadan gerekli işlemleri yapmayı sağlayan Sideshow özelliğine de sahip.

Full HD Plazma / LCD TV'ler
HD DVD, Blu-Ray, Xbox 360, Playstation 3 gibi kaynaklardan 1920x1080p formatındaki videoları çözünürlüğü değiştirmeden seyretmeyi mümkün kılan Vestel Full HD Plazma TV'ler, orjinal çözünürlüğü koruduğu için detayların diğer TV'lere göre daha net ve keskin olmasını sağlıyor.

Vestel Full HD LCD'ler ise yüksek çözünürlüğün yanısıra Pixellence görüntü işleme teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. Vestel'in mevcut Pixellence ürünlerinden farklı olarak Full HD LCD TV'nin sahip olduğu teknoloji sayesinde ekrana yansıyan renkler daha parlak, görüntü daha net, detaylar daha belirgin ve ten rengi daha doğal oluyor.

Vestel Full HD LCD TV'de yer alan oyun modu sayesinde optimum seviyede kontrast elde ediliyor. Bekleme konumunda saatte sadece 1 Watt enerji tüketen Vestel Full HD TV modellerinde bulunan universal kumanda da, Vestel DVD, Vestel uydu alıcısı gibi ürünleri kontrol edebiliyor.

Tek mikroçipli dijital LCD TV
Analog ve dijital kanalları tek bir ekran menüsü ve program tablosunda gösterebilen dijital ekranıyla ve USB desteği sayesinde MP3 formatında müzik dinlemeyi ve fotoğraf görüntülemeyi sağlayan tek mikroçipli dijital LCD'ler, CeBIT'te ziyaretçilerini bekliyor.

Okuyucu Yorumları