Video Keyfi Parmaklarınızın Arasında

Elektronik dünyasının dev kuruluşu Creative’den yeni video-mp3 çalar; MuVo Vidz! 1.18” OLED 65.536 farklı renge sahip ekranı ile MuVo Vidz, MP3 çalma özelliğinin yanı sıra MPEG-4 videolarınızı, kliplerinizi izleme ve fotoğraflarınızı görüntüleme imkanı veriyor.

Video Keyfi Parmaklarınızın Arasında

Aynı zamanda 20 kanal hafızalı FM radyosu bulunan MuVo Vidz ile zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyeceksiniz. 32x66x15.7 mm ölçülerine sahip MuVo Vidz, ufacık boyutlarına rağmen bir çok özelliği de beraberinde getiriyor. Üzerinde bulunan Line-in girişi sayesinde direkt mp3 kaydı yapabilen MuVo Vidz, aynı zamanda dahili mikrofonu ile ses kaydı da yapabiliyor.

Kolay kullanımı için özel olarak tasarlanmış joystick ile MuVo Vidz’inizin tüm kontrolleri parmaklarınızın ucunda! Tümleşik Li-ion pili ile 10 saat müzik çalabileceğiniz veya 8 saat video görüntüleyebileceğiniz MuVo Vidz’in 512 MB ve 1 GB olmak üzere 2 farklı kapasite seçeneği mevcut.

USB2.0 desteği ve depolama cihazı olarak kullanım imkanı da sunan MuVo Vidz, üç farklı rengiyle kullanıcılara sunuluyor.

Okuyucu Yorumları