ViewSonic: Görüş Açınızı Genişletin!

ViewSonic’in yeni LCD monitörü VA1912w, geniş ekran avantajını masaüstüne getiriyor. İş ve eğlence uygulamalarında kullanıcılara geniş görüş açısı avantajı sunan ViewSonic özel tanıtım fiyatı ile Hızlı Sistem mağazalarında satışa sunuldu.

ViewSonic: Görüş Açınızı Genişletin!

ViewSonic’in Türkiye distribütörü Hızlı Sistem, monitör pazarına hareket getiriyor. Hızlı Sistem, kalitesini dünya çapında ispatlamış olan ViewSonic’in VA1912w monitörünü Ocak ayında satışa sundu.

ViewSonic’in yüksek tanımlı, 19” geniş LCD monitörü VA1912w, üstün özellikleri ve çok özel fiyatı ile rakipsiz bir ürün niteliğinde. ViewSonic VA1912w’nin 16:10 oranı ve geniş çalışma alanı, bilgisayarda yaptığınız her şey için çok daha fazla çalışma ve eğlence alan sunuyor.

ViewSonic VA1912w, özelikle çok sayıda pencere ile çalışan kullanıcılar için yüksek tanımlı video uygulamalarında ve oyunlarda büyük bir konfor ve kolaylık sağlıyor.

ViewSonic'in yeni monitörü bir çok üstün teknolojiyi barındırıyor. Dynamic Structure™ teknolojisi yayın kalitesinde görüntü sağlarken ClearMotiv™ teknolojisi ise, 8ms hızlı tepki süresi, 300 cd/m² parlaklık, 500:1 kontrast oranı ve 1440 x 900 çözünürlük sunuyor. OSD kilidi ve AutoTune® işlevleri ise görüş kalitesinin tam istendiği gibi olmasını garanti ediyor. ViewSonic VA1912w, şık, zarif tasarımı, duvara monte edilebilir yapısı, zengin özellikleri ve uygun fiyatıyla da rakipsiz.

Geniş Ekranda Çalışma, Oyun ve Film Keyfi

ViewSonic VA1912w’nin geniş ekranı, özellikle aynı anda birçok dokümanla çalışanlar için büyük rahatlık sağlıyor. Farklı pencereleri ekranda bir arada görme ve birlikte çalışma avantajı verimliliği artırıyor ve kullanıcına zaman kazandırıyor. Geniş görüş açısı oyuncu tutkunlarına büyük avantaj sunuyor. Filmleri 16:10 geniş ekran formatında filmleri izlemek ise başlı başına bir keyif.

Ödüllü Yüksek Performans, Üstün Multimedya Desteği

ViewSonic'in 300cd/m² parlaklık seviyesine ve 500:1 kontrast oranına sahip monitörü ise net, pırıl pırıl görüntü sunuyor. 8ms hızlı tepki süresi de, yüksek kalitede video performansını garanti ediyor. ViewSonic’in üstün kaliteli entegre hoparlörleri dokümanlarla çalışırken, oyun oynarken ve film izlerken büyük kolaylık sağlıyor. ViewSonic’in analog VGA ve Digital DVI bağlantıları, maksimum bağlanabilirlik ve yüksek video performansı sağlıyor.

ViewSonic VA1912w, başlangıç olarak sadece Hızlı Sistem mağazalarında bulunacak ve 399$+KDV gibi çok özel bir tanıtım fiyatı ile satışa sunulacak.

Hızlı Sistem Tüketici Ürünleri Grubu Pazarlama Müdürü Fatih Kerimoğlu, ViewSonic ürünlerinin kalitesinin tüm dünya çapında bilindiğini, yeni geniş ekranlı modelin Türkiye’ye çok özel bir tanıtım fiyatı ile satışa sunulacağını ve ilk etapta sadece Hızlı Sistem mağazalarında bulunacağını belirtti.

Okuyucu Yorumları