Viewsonic'ten şık ve hesaplı!

ViewSonic yepyeni ürün yelpazesinde mobiliteye ağırlık veren, "şık ve hesaplı" ürünlerini tanıttı...

Viewsonic'ten şık ve hesaplı!

Viewsonic, yeni görsel bilgisayar ürün gamının, verimliliği, mobiliteyi, ulaşılabilirliği arttıracağını ve daha az yer kaplayacağını duyurdu.

ViewSonic, yeni ürün gamını sundu, bu yeni yelpazede yeni Viewbook Netbook ve Notebook serisi, yeni hepsi bir arada VPC serisi, yeni ultra küçük PC Mini serisi ve medya oynatıcılar var.

Türkiye Ülke Müdürü Hasan KOÇYİĞİT "Viewsonic olarak müşterilerimizin yaşam tarzlarına uygun yeni ürün gamımızı sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız. 20 yılı aşkın süredir görüntü teknolojilerindeki deneyimimiz ve güçlü dağıtım ağı ortaklarımızla bu talebi karşılayacak, bu güçlü kombinasyonla Viewsonic mükemmel kalitede ürünleri uygun fiyatlarla sağlamaya devam edecek" dedi.

Viewbook serisinde hesaplı fiyatlar!

Viewbook  serisinde hesaplı fiyatlar!
ViewBook Netbook

Viewbook Netbook ve Notebook, hızla büyüyen ultra taşınabilir bilgisayar pazarında her ihtiyaç için ideal çözümler sunuyor.

Viewbook Netbook VNB108 özellikleri arasında; 10,2" (26cm) LED ekran, yeni nesil Intel Atom N450 1.66GHz (667Mhz/512KB), 1GB bellek, 160GB sabit disk, 10/100 Ethernet LAN, 802.11b/g/n Kablosuz LAN, Bluetooth, 1,3 Mega Piksel Web Cam, 7in1 Kart Okuyucu, Floating-Island Klavye, Windows 7 Starter ve uzun kullanım süresi sunan 6 hücreli batarya ile mobil kullanıcılar ve öğrenciler için mükemmel bir seçenek olacak.

VNB108'in yaklaşık tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 399$+KDV olacak.

Yüksek performans, uzun pil ömrü

Yüksek performans, uzun pil ömrü
Optik sürücü yerine pil ile saatlerce kablosuz özgürlüğün keyfini sürün

Giderek artan ultra taşınabilir bilgisayar ihtiyacı içinde daha geniş ekrana ve nispeten daha yüksek performansa ihtiyacı olan ama yine uzun pil ömrü, hafiflik ve incelikten vazgeçmek istemen bir kesim var ve bu kesim için Viewbook ve Viewbook Pro 12" (31cm), 13.3" (34cm), boyutlarında 4 modeli pazara sundu.

Viewbook Pro, 13.3" LED ekrana, 1.68cm kalınlığa, 1.5kg ağırlığa sahip.

Alüminyum alaşımlı kasa, düşük voltaj tüketen CULV Core2Duo Mikroişlemci seçeneği, 2GB/4GB bellek ve 320GB dan başlayan sabit disk kapasitesi, 8X SuperMulti Sürücü seçeneği ile şıklığı ve gücü birleştiriyor.

Optik Sürücü Yuvasına takılabilen pil ile 12 saate kadar pil ömrü sunuyor. PCI Express yuvası, HDMI girişi, Floating Island klavye ile geleneksel klavyelere göre % 85 daha geniş temas alanı sağlıyor. MultiFinger Touch Pad, 1.3 Mega Piksel Web Cam, Bluetooth, 802.11 b/g/n kablosuz LAN ve yüksek hızlı kablolu LAN, 7in1 kart okuyucu, parmak okuma teknolojisi güçlü özellikleri arasında.

Windows 7 Home Premium veya Professional, tornavidaya ihtiyaç duymadan bilgisayar çalışırken pili çıkarıp optik sürücüyü veya tam tersini yapabilen Hot swap yeteneği, Viewsensor teknolojisi ile darbelere ve düşmeye karşı koruma teknolojisi.

Viewbook Pro $1099+KDV den başlayan fiyatlarla tüketiciye sunulacak.

HDMI girişi, neredeyse iki katı kontrol alanı!

HDMI girişi, neredeyse iki katı kontrol alanı!
Viewbook VNB130

Viewbook VNB130, 13.3" LED ekrana, 1.8cm kalınlığa, 1.45kg ağırlığa, düşük voltaj tüketen CULV Celeron veya Core2Duo Mikroişlemci seçeneği, 2GB/4GB bellek ve 320GB dan başlayan sabit disk kapasitesi sunuyor.

12 saate kadar pil ömrü ile şaşırtan bu model, PCI Express yuvası ve kaliteli görüntü çıkışı için HDMI portuna sahip. Floating Island klavye ile geleneksel klavyelere göre % 85 daha geniş temas alanı, %32.8 daha geniş ön dayama alanı, MultiFinger Touch Pad, 1.3 Mega Piksel Web Cam, Bluetooth, 802.11 b/g/n kablosuz LAN ve yüksek hızlı kablolu LAN, 7in1 kart okuyucu ve Windows 7 Home Premium veya Professional işletim sistemine sahip.

VNB130 $799+KDV den başlayan fiyatlarla tüketiciye sunulacak.

En son kablosuz bağlantı standardı

En son kablosuz bağlantı standardı
En son standartlar, yeni modeller

Viewbook VNB120, 12.1" LED ekrana, düşük voltaj tüketen CULV Celeron veya Core2Duo Mikroişlemci seçeneği, 2GB/4GB bellek ve 250GB dan başlayan sabit disk kapasitesi ile sunuluyor.

6 saate kadar pil ömrüne sahip üründe, PCI Express yuvası mevcut. MultiFinger Touch Pad, 1.3 Mega Piksel Web Cam'e sahip üründe Bluetooth, 802.11 b/g/n kablosuz LAN ve yüksek hızlı kablolu LAN var. En son kablosuz standardı olan N standardı, eski standartlara göre daha hızlı; ayrıca daha uzak mesafelerden bile sorunsuz bağlantı sağlıyor.

VNB120 $699+KDV den başlayan fiyatlarla tüketiciye sunulacak.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları