VINN 3G'de özel yaz fiyatı!

Yaza özel Turkcell VINN 3G fırsatları ile internete girmeyen kalmasın diye özel bir fiyat...

VINN 3G'de özel fiyat!

Turkcell, bilgisayardan internete Turkcell 3G hızında ulaşmayı sağlayan Turkcell 3G VINN için yepyeni bir yaz kampanyası sunuyor. Kampanya ile ilk 6 ay boyunca 4GB internete ulaşmak sadece 19TL olacak. Turkcell 3G VINN alan müşterilerin, 31.8TL'lik hat açılış vergisini de Turkcell karşılayacak. 24 aylık bu teklifte Turkcell 3G VINN da ücretsiz olarak veriliyor.

Turkcell'in 4GB'lık teklifiyle 6 ay boyunca 19 TL, sonrasında 44 TL ödeyerek 24 ay kontratla VINN'lamak mümkün. İsteyenler 4GB internet keyfini 12 ay kontratla 3 ay boyunca 19 TL, sonrasında ise 49 TL ödeyerek sürebiliyor. 1GB'lık teklif ise 3 ay boyunca 19 TL, sonrasında 29 TL ödeyerek 24 ay kontratla satın alınabiliyor. Tüm tekliflerde 31,78 TL tutarındaki hat açılış vergisini Turkcell karşılıyor.

24 ay ya da 12 aylık bilgisayardan internet paketleri tercih edildiğinde Turkcell 3G VINN'a ek hiçbir ücret ödemeden sahip olunurken, yoğun internet kullanmayan, sadece ihtiyacı olduğu zaman VINN'lamak isteyen müşteriler Turkcell 3G VINN'ı ayda 11TL taksit ile alıp, daha sonra kendilerine uygun internet paketlerinden herhangi birini ayrıca satın alabiliyor.

iPad kullanmak isteyenlere

iPad kullanmak isteyenlere

Turkcell İletişim Merkezleri, anlaşmalı zincir mağazalar ve Turkcell Satış Noktaları'ndan satın alınabilecek Turkcell 3G VINN, öğrenciler, seyahat edenler, mobil çalışanlar, yazlıkçılar ve tatilciler için en kullanışlı internet çözümünü sunuyor.

VINN ile internette özgürce dolaşmak, e-posta alıp göndermek, Facebook'ta arkadaşlarla buluşmak, online oyunlar oynamak, canlı radyo & TV yayınlarını takip etmek, şarkı, klip & film indirmek, banka işlemlerini online yapmak ve kurumsal şirket ağına bağlanmak mümkün.

Tek kişilik internetle yetinmeyerek Turkcell 3G hızını ve kalitesini sevdikleriyle paylaşmak isteyenler, "Yurtdışından iPad aldım, hesaplı bir şekilde internete girmek istiyorum diyenler" Türkiye'de ilk olan ve cepte bile taşınabilen Turkcell MultiVINN'ı tercih ediyor. 24 ay boyunca sadece 59 TL'ye 4 GB'lık internet keyfi yaşatan MultiVINN, 5 kişiye aynı anda internete ulaşma olanağı sunuyor. Turkcell MultiVINN için 31,78 TL'lik hat açılış vergisini Turkcell karşılıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları