Vınn uyumlu Oblio Tablet Mint 7 Slim çıktı!

Turkcell Vınn uyumlu bu tablet sayesinde istediğiniz yerde istediğiniz bilgi ve içeriğe ulaşın!

Vınn uyumlu tablet çıktı!

Artık istediğiniz her an ve her yerde bir bilgisayarda aradığınız şeyleri Turkcell Vınn ile uyumlu Oblio Tablet Mint 7 Slim'de bulabileceksiniz. Yükleyeceğiniz programlar sayesinde ofis uygulamaları, medya ve eğlence bir dokunuş ötenizde olacak. E-buddy, Skype, MSN ve Facebook gibi sosyal ağ uygulamaları ile sevdiklerinizle istediğiniz an iletişim kurabileceksiniz.

Testleri Turkcell'de yapılan Tablet Mint 7 Slim Turkcell Vınn ile de uyumlu olup, Turkcell müşteri hizmetleri de teknik destek verecek. Huawei E176, Huawei E180 ve ZTE MF190 model USB Modemler ile de uyumlu olan Tablet Mint 7 Slim her yerde internet keyfi yaşatacak.

İsmini Medya ve internet kelimelerinin birleşmesinden alan Oblio Tablet Mint 7 Slim ile kullanıcılar istedikleri filmi seyrediyor, müzik dinliyor ve fotoğraflarını görüntüleyebiliyorlar. İnternet konusunda da oldukça kabiliyetli olan Oblio Tablet Mint 7 Slim, küçük bir cihazda hem medya hem de interneti kusursuz kullanmanıza olanak sağlıyor.

Medya ve internet bir tık uzağınızda...

Oblio Tablet Mint 7 Slim ile takipçi olduğunuz dizilerinize ara vermek zorunda kalmayacaksınız, istediğiniz filmi kullanışlı 7 inç ekranı sayesinde rahatça izleyebileceksiniz. Üstelik filminize ara vermek zorunda kaldığınızda kaldığınız yerden film keyfinize hız kesmeden devam edebileceksiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları