Visa Pekin 2008 olimpiyatlarına gönderiyor…

Visa Europe, soracağı sorulara en iyi cevapları veren bir kişiyi arkadaşı ile beraber Pekin 2008 Olimpiyatları'na gönderiyor.

Haydi olimpiyatlara!

Visa Europe, Cardist fuarı kapsamında Visa payWave ile ilgili bir yarışma düzenliyor. Temassız kart teknolojileri ve Türkiye'deki uygulamalarıyla ilgili 4 sorunun sorulacağı yarışmada başarılı olan kişi bir arkadaşıyla Pekin Olimpiyatları'na gitme hakkı kazanacak.

10–12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cardist Kart Teknolojileri Fuarı ve Zirvesinin ana sponsoru Visa Europe, temassız ödeme teknolojileri ve mobil ödemeler başta olmak üzere sektörde inovasyonun geldiği son noktayı katılımcılarla paylaşırken temassız kart uygulamaları ile ilgili bir de yarışma düzenleyecek.

Yarışmaya nasıl katılıyoruz?

Yarışmaya nasıl katılıyoruz?

Türkiye'nin en hızlı temassız ödeme kartı olan Visa payWave ile ilgili temel bilgilerin sorulacağı yarışmaya katılmak için, ziyaretçilerin Visa'nın fuar girişinde dağıtacağı soru broşürünü yanıtlayıp Visa standına getirmeleri gerekiyor.

Temassız kart teknolojileri ve Türkiye'deki uygulamalarıyla ilgili 4 sorunun sorulacağı yarışmada başarılı olan kişi bir arkadaşıyla Visa Beijing Olimpiyat Oyunları'na gitme hakkı kazanacak. Seyahat paketi 11–14 Ağustos tarihleri arasında 5 yıldızlı otelde 3 gece konaklama, uçak bileti, havaalanı-otel transferleri, Olimpiyat giriş bileti ve rehber eşliğinde Çin Seddi gezisini içeriyor.

Okuyucu Yorumları