Vista hala yapım aşamasında

Steve Ballmer Windows Vista'nın henüz yapım aşamasında bir işletim sistemi olduğunu itiraf etti.

Yapım aşamasında!

Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer, Windows Vista ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu geçtiğimiz günlerde. Ballmer, Vista ile ilgili yaptığı açıklamayla yine çok konuşulacağa benziyor. Ballmer, açıklamasında şunlara yer verdi:"Windows Vista hala yapım aşamasında sayılır. Diğer bir deyişle Vista ile beraber öğreneceğimiz çok şey var."

Bu açıklamayı sonradan öğrenen bazı uzmanlar bunun bir şaka mı yoksa ciddi bir açıklama mı olduğu konusunda tereddüt yaşadılar. Ne de olsa Microsoft'un en yetkili ismi Steve Ballmer, kendi ağzıyla Vista'nın hala yapım aşamasında olduğunu dile getiriyordu. O halde hala tam olarak işlemi bitmemiş bir işletim sisteminin pazara sunulması hangi stratejiyle bağdaştırılabilirdi?

Bu açıklamanın ardından bir kesim, en yetkili ağızdan yapılan bu açıklama ile bundan sonra Vista'nın yakından takip edileceğine ve daha da geliştirileceğine inanırken, bir diğer kesim ise bunun aksi bir görüşü savunuyor.

Chip Online'ın Yorumu: Microsoft Windows Vista ile ilgili pek çok şikayet var. Sonuçta yeni bir işletim sistemi ve siz de bu işletim sistemini kullanıyorsanız kendi çapınızda bir şikayetinizin olması çok doğal. Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer'ın, bu açıklamasında Vista ile ilgili olan olumsuz durumu kabullendiği, Vista ile gelen artılara da dikkat çekerek zamanla işletim sistemlerinin çok daha iyi olacağını düşündüğü anlaşılıyor.

Okuyucu Yorumları