Vista halefinin ilk görüntüleri ortaya çıktı

Windows 7'nin M1 sürümünden olduğu iddia edilen bazı resimler internette dolaşmaya başladı...

Win 7: İlk resimler

Dedikodu kazanı Windows 7 etrafında kaynamaya başladı. Şimdiyse Vista halefinin Milestone 1 (kilometre taşı 1) sürümüyle alakalı olduğu iddia edilen ilk resimler ortaya çıktı.

Geçen haftadan beri Windows dünyasında bazı hareketlilikler mevcut. Tgdaily web sitesinin bildirdiğine göre Microsoft seçilmiş testerlarına bir sonraki Windows'u (Milestone 1) dağıtmıştı. Birkaç gün sonra ise Neowin.net sitesinin forumunda bir deneyim raporu yayımlandı.

"kenipnet" isimli yazar Milestone 1 sürümünü kurduğunu iddia ediyor ve bunları tahminsel verilerle kanıtlamaya çalışıyordu: Forum kullanıcısı Milestone 1'in, 6.1.6519 sürüm numarasına sahip olduğunu ve sistem başlangıcından sonra sadece 480 MB bellek kapladığı söyledi. Ayrıca kurulumun toplam 10 dakika sürdüğü ve kurulum sırasında PC'nin bir kez yeniden başlatıldığı yazar tarafından iddia edilenler arasında.

İki gün önce ise Microsoft üyesi "MSBob", bahsi geçen deneyim raporu hakkında istartedsomething.com sitesinde yorumda bulundu. Haberin doğru olduğunu teyit eden MSBob işletim sistemi hakkında yeni detaylar da bildirdi.

Okuyucu Yorumları