Vivaldi 1.2 güncellemesi sürprizlerle dolu!

Mevcut tarayıcılara alternatif olmayı hedefleyen Vivaldi'nin yeni sürümünde, önemli yenilikler var!

Vivaldi'ye önemli yenilikler!

Eski Opera CEO'su Jon von Tetzchner'ın imzasını taşıyan yeni web tarayıcı Vivaldi'nin en büyük hedefleri arasında Opera'nın gerçek bir varisi olmanın yer aldığı bir gerçek. Geçtiğimiz gün Vivaldi'nin en yeni sürümünü yayınlayan Tetzschner'in firması bu doğrultuda söz konusu yeni sürüme Opera'dan aşina olduğumuz birçok önemli özelliği de dahil etti. Bunların arasında en dikkat çekenlerden birisi de hiç şüphesiz fare hareketleri.

Söz konusu yenilikleri yüklemek oldukça basit. Bunu yapmak için Ayarlar'a gidip "sayfayı yeniden yükle" ya da "sekmeyi kapat" gibi bir komutu seçmeniz ve bunları ilişkilendirmek istediğiniz fare hareketini yerine getirmeniz yeterli.

Vivaldi 1.2'yle gelen yenilikler arasında yeni sekme komutları da yer alıyor. Daha fazla özelleştirilebilir klavye kısayolları da sunan yeni sürümde ayrıca her sekme için özel bir yakınlaştırma düzeyi ayarlamak mümkün.

Biraz daha zengin özelliklere sahip ve çoklu görevlere yatkın kişilere hitap eden Vivaldi; Windows, Mac ve Linux platformları için bu adres üzerinden edinilebilir.

Vivaldi 1.2 güncellemesi sürprizlerle dolu!
Okuyucu Yorumları