Vivo'nun Katlanabilen Telefonu Sızdı!

Katlanabilen bir telefon ürettiği iddia edilen Vivo'nun beklenen cihazı, kendini Çin'in sosyal ağında gösterdi!

Vivo'nun katlanan telefonu sızdı!

Çinli popüler üreticilerden Vivo'nun katlanabilen telefonu, ilk defa internette göründü. Telefonun üzerinde Vivo markasını taşımayacağı, yerine iQOO alt markasıyla geleceği anlaşıldı.

Vivo'nun Katlanabilen Telefonu Sızdı!

Çin'in sosyal platformu Weibo'da ve MyDrivers'ta paylaşılan görüntülerde katlanabilen telefonu birkaç açıdan görüyoruz. Telefon muhtemelen henüz hazır olmadığından, gördüklerimiz çizimden ibaret. Ancak telefon tamamlandığında, muhtemelen bu çizimlerdekine benzeyecek. Sızan görüntülere göre katlanan iQOO telefon, dikey olarak katlanan bir cihaz olacak ve açıldığında tablete dönüşecek. Telefon açıldığında arayüz öğelerinin değiştiğini, tablet moduna geçildiğinde uyarı çubuğunun iki ekrana uzadığını görüyoruz.

Sol üst köşedeki çift çubuk, telefonun çift SIM desteğiyle gelebileceğini gösteriyor. Ancak iki çubuk da 4G'yi gösterdiğinden, 5G desteğinin sunulup sunulmayacağını tahmin etmek zor.

Vivo'nun Katlanabilen Telefonu Sızdı!

Görüntüler Çin'deki sosyal ağ sitelerinde dolaşsa da, resimlerdeki konumun New York olduğunu görüyoruz. Bu da telefonun çıktığı tarihte Çin'e özel olmayabileceğinin bir işareti.

Sızıntıya göre görüntüler, telefonun çıkacağını garantilemiyor çünkü bir sunumda potansiyel yatırımcılara gösterilmek üzere hazırlanmış. Sızıntının sahibi, telefonun fiyatının yaklaşık 1.000 dolar olacağını da söylüyor. Karşımıza çok farklı bir fiyat da çıkabilir ancak Samsung'un katlanabilen telefonu Galaxy X'in, 1.850 ile 1.930 dolar arasında bir fiyatla gelmesi bekleniyor.

MWC 2019'u bekleyen tanıtımlarla katlanabilen telefonlar, bir sonraki büyük yenilik olacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları