Vodafon'dan internet paketi fırsatı

Vodafone aboneleri, bu ürünü satın almaları halinde internet paketi ve 3G modem kazanıyorlar!

İnternet kazanmak isteyenlere

Vodafone Türkiye, Arçelik işbirliğiyle yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında, Arçelik ve Beko bayilerinden Grundig GNB 1554 A1 i3 model notebook satın alan bireysel faturalı Vodafone aboneleri, 6 ay boyunca her fatura döneminde hediye Aylık 1 GB Hesabını Bilen İnternet Paketi ve SIM kartlı Vodem kazanacak. 6. fatura dönemi sonundan itibaren ise aylık sadece 29 TL'ye 1 GB'lık internet paketi ile özgür internetin keyfini çıkaracak.

Facebook'a erişimin ücretsiz olduğu kampanya kapsamında Vodafone aboneleri, Facebook üzerinden diledikleri gibi resim yükleyip görüntüleyebilecek, mesaj gönderebilecek ve arkadaşlarıyla sosyalleşebilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, abonelerinin hayatına fayda sağlayan, değer yaratan çözümlerle müşteri memnuniyetinde çıtayı sürekli yükseğe taşımayı hedeflediklerini ve bu kapsamda abonelerini sadece mobil iletişimin sunduğu olanaklarla değil, hayatın her türlü alanında fırsatlarla buluşturmaya odaklandıklarını belirtti.

Okuyucu Yorumları