Vodafone'dan Porsche Cayman fırsatı!

Vodafone'un yeni yıl çekilişiyle 2015 model Porsche Cayman kazanma şansı.

Porche Cayman fırsatı!

Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla abonelerine hayatı kolaylaştıracak hizmetler sunan Vodafone Türkiye, yeni yılda sınırlı sayıdaki 2015 tarifeleriyle tüm mobil iletişim abonelerini Vodafone dünyasına davet ediyor. Yeni yılda operatörünü yenilemek isteyenlere özel 2015 tarifeleriyle, 21 milyonu aşan mutlu Vodafone ailesine katılan abonelere özel sürprizler sunuluyor.

Vodafone, 21 milyon aboneyi aşan Vodafone ailesine yeni katılanlar ve mevcut bireysel abonelerine yılbaşı sürprizi olarak son model otomobil çekilişi fırsatı sunuyor. Tüm bireysel Vodafone'luların katılabileceği çekilişle bir şanslı Vodafone'lu, 2015 model Porsche Cayman otomobil kazanacak. Faturalı ve faturasız tüm bireysel Vodafone aboneleri, 1 Aralık 2014 - 31 Ocak 2015 tarihleri arasındaki toplam faturalarının veya TL harcamalarının her 15 TL'si için hiçbir işlem yapmaksızın otomatik olarak 1 çekiliş hakkı kazanacaklar.

Vodafone'un yeni yıla özel numara taşıma kampanyasında, abonelerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını en baştan tam olarak karşılayan Vodafone Red de yer alıyor. Numarasını Vodafone Red'e taşıyanlar için Vodafone'lularla ve sabit hatlarla SINIRSIZ konuşma, her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 5 GB interneti içinde Vodafone Red tarifesi 59 TL'ye sunuluyor. Ayrıca Vodafone Red'liler tüm Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız konuşuyor, yurt dışında dolaşımda tarife içeriğini Türkiye'deymiş gibi özgürce kullanıyor ve 22 Vodafone ülkesini hiçbir ek ücret ödemeden tarifesindeki dakikalarıyla arayabiliyor. Yeni yılda Vodafone Red'liler ayrıca tarifeye ek ödeme kolaylığıyla Vodafone Çok Satanlar Masası'nda yer alan akıllı telefon ve tabletlere kolaylıkla sahip olabiliyor. Numarasını taşıyarak Esnaf tarifesini seçenler tüm Vodafone'lu işletmelerle SINIRSIZ konuşma, her yöne 1500dk, 1500SMS ve 1,5GB interneti 39 TL'ye, Vodafone Faturasız'a gelen aboneler ise her yöne 500 dakika, her yöne 500 SMS ve 500 MB'ı 19 TL'ye alabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

"Dijital Dönüşüm Hareketimizde başarılı bir yılı geride bırakırken, 2015'e 21 milyonu aşan Vodafone abone ailesiyle birlikte adım atacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Vodafone Türkiye olarak 2015'te de daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle herkese ilham vermeyi sürdüreceğiz. Vodafone'un yeni yıl sürprizi olarak operatörünü değiştirmek isteyen tüm mobil iletişim abonelerini Vodafone'un 21 milyonu aşan mutlu ailesinin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Yeni yıla özel 2015 tarifelerimizle uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını avantajlı tekliflerle karşılarken, onlara akıllı cihaz fırsatları ve yılbaşı otomobil çekilişimize katılım fırsatı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Okuyucu Yorumları