Vodafone'dan avantajlı Note 3 teklifleri!

Samsung'un 5.7 inç'lik yeni Galaxy Note 3'ü, Vodafone'da bu avantajlarla satışa sunuluyor!

Galaxy Note 3 Vodafone'da!

Vodafone Türkiye, Vodafone Red abonelerine özel Samsung Galaxy Note 3 teklifiyle akıllı cihaz dünyasına adım atmayı kolaylaştırıyor.

Android 4.3 Jellybean işletim sistemiyle çalışan Samsung Galaxy Note 3, telefon ile tablet arasındaki ayrımı kaldıran büyük ekranlı yeni nesil Note sınıfının güçlü bir üyesi. Samsung'un yarattığı Note serisi, ekran boyutunun yanında kalem ile gelen yaratıcılık ve çoklu görev özellikleriyle öne çıkıyor. Samsung Galaxy Note 3, 5.7 inçlik ekranı ve 1080x1920 piksel çözünürlüğüyle dikkat çekiyor. S Pen kalem ile ekrana dokunmatik komut vermeyi ve el yazısı tanımayı kolaylaştıran 168 gram ağırlığındaki Samsung Galaxy Note 3'te sekiz çekirdekli işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB dâhili hafıza bulunuyor. Telefonun 13 megapiksel kamerası, yüksek çözünürlüklü video çağında yeni çıtayı belirliyor ve ister Smooth Motion (FHD@60fps), ister Ağır Çekim (HD@120fps) video çekebiliyor.

Vodafone Red'liler 23 Eylül'de Samsung Galaxy Note 3'e kavuşuyor

Samsung Galaxy Note 3, Vodafone Red'e özel fırsatlarla Vodafone Red tarifelerine ek ayda 35 TL'den başlayan fiyatlarla abonelere sunulacak. Yeni Note'un satışları Vodafone'da 23 Eylül itibariyle başlayacak. Vodafone Red'liler Samsung Galaxy Note 3'e sürpriz hediyelerle sahip olacak. Her yöne 8000 dakika, 4000 SMS ve 4 GB internet sunan Red Elite tarifesiyle kampanyalı olarak Samsung Galaxy Note 3 alanlara, ABD'de 299 dolara satılan Samsung Galaxy Gear akıllı saat hediye edilecek. Samsung Galaxy Gear, Samsung Galaxy Note 3 ile direkt iletişim kurarak kullanıcıların kolunda hem şık bir saat, hem de bir akıllı iletişim cihazı olarak görev yapıyor. Ayrıca Samsung Galaxy Note 3'ü, her yöne 4000 dakika, 2000 SMS ve 2 GB internet sunan Red tarifesiyle alanlara orijinal Samsung S-view kılıf hediye edilecek.

Okuyucu Yorumları