Vodafone'dan günde 1TL'ye tablet

Vodafone'un fiyat/performans oranı ile dikkat çeken tableti, birçok avantaja beraber geliyor!

Vodafone'dan günde 1TL'ye

Mobil iletişimin olanaklarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılma hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, Vodafone Smart Tab II'yi günde 1 TL'den başlayan fiyatlarla sunuyor. Lenovo kalitesiyle üretilen ve 7 ile 10 inç olmak üzere iki farklı boyutta satışa sunulan Vodafone Smart Tab II, Türkiye'deki operatör markalı ilk tablet olma özelliğine sahip.

Hem çift çekirdekli 1.5 GHZ işlemcisiyle hızlı, hem de tak-çıkar Türkçe klavyesiyle abonelere kolay bir kullanım sağlayan Vodafone Smart Tab II 10 inç tablet, klavyesinin USB girişi ve genişletilebilir hafıza imkanı ile piyasadaki diğer tabletlerden ayrılıyor. Üstelik Vodafone Smart Tab II alan Vodafone aboneleri, Spor Toto Süper Lig maçlarını 2013 sezon sonuna kadar canlı ve ücretsiz izleyebiliyor. Her iki tablet, içinde 40 'tan fazla uygulama ve günde 1 TL'den başlayan fiyatlarla Vodafone'lularla buluşuyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak 2010 yılında lanse ettiğimiz 'Herkese Mobil İnternet' stratejimiz çerçevesinde her ihtiyaca uygun mobil internet hizmetleri sunuyoruz. Mobil interneti herkese ulaştırma misyonumuzla en ileri teknolojileri, akıllı kapsama kalitemiz ve uygun fiyatlı akıllı cihazlarla birleştirerek, ülkemizde sayısal uçurumun kapanması ve fırsat eşitliği sağlanmasına katkıda bulunuyoruz. Bu strateji kapsamında Şubat 2012'de Türkiye'nin ilk operatör markalı tableti Vodafone Smart Tab'i abonelerimize sunmuştuk. Büyük beğeniyle karşılanan Smart Tab, çok kısa sürede tükendi. Bu ilk başarının ardından, Aralık 2012'de dünyaca ünlü bilgisayar üreticisi Lenovo kalitesiyle yeni Vodafone Smart Tab II'yi 7 inç ve 10 inç olmak üzere 2 farklı boyutta abonelerimize sunarak, operatör markalı tabletlerde ilk ve tek olmayı sürdürdük. Abonelerimizin her saniye değişen dünyayı son model cihazlar ve Süper İnternet kalitesi ile yakalamalarını amaçlıyoruz. Müşterilerimizin hayatını daha kolay ve eğlenceli hale getirirken, Türkiye'nin bilgi toplumuna dönüşümüne katkı sunmaya devam edeceğiz."

Vodafone Smart Tab II'nin teknik özellikler

Vodafone Smart Tab II'nin teknik özellikler

Smart Tab II - 10 inç

- Birçok popüler uygulama ile birlikte Lig TV yarı sezon maç izleme keyfi ilk 2.500 kullanıcıya ücretsiz

- 250 MB, 1GB ve 4 GB'lık internet paketi teklifleri

- 1280x800 ekran çözünürlüğü

- Android ICS 4.0 işletim sistemi

- 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci

- 16 GB 'lık dahili hafıza

- Çift kamera: arka kamerası 5 MP, ön kamerası 1.3 MP

- İnce ve hafif tasarım

- İsteğe bağlı abonelerin satın alabileceği klavye

- 10 saatlik pil ömrü

- 580 gram ağırlık

Smart Tab II - 7 inç

- 250 MB, 1GB ve 4 GB'lık internet paketi teklifleri

- 1024x600 ekran çözünürlüğü

- Android ICS 4.0 işletim sistemi

- 1.0 GHz tek çekirdekli işlemci

- 4 GB'lık dahili hafıza, isteğe bağlı olarak 8-16 GB'a yükseltilebilir

- 2 MP kamera

- Yaklaşık 5 saatlik pil ömrü

- 400 gram ağırlık

Okuyucu Yorumları