Vodafone'dan Türkiye'ye dev yatırım!

Dünya devi Vodafone'dan Türkiye, Bursa'ya dev bir yatırım hamlesi! İşte detaylar...

Vodafone'dan dev yatırım!

Türkiye genelinde yatırımlarına hızla devam eden Vodafone Türkiye, Bursa Bölge Müdürlüğü'nü hizmete açtı. Bölge Müdürlüğü'nün resmi açılışına, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bursa Valisi Şahabettin Harput ile Vodafone Türkiye'nin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray Bölge Müdürlüğü'nün açılışında yaptığı konuşmada, Vodafone'un altyapısını 3 yılda 3 katına çıkardığını belirterek, altyapı yatırım bütçesinden 135 milyon TL. ile anlamlı bir pay alan Bursa'yı son derece önemsediklerini ve Bölge Müdürlüğü'nü kurmanın da bunun en önemli göstergesi olduğunu vurguladı.

Vodafone Türkiye'nin Bursa ilindeki nüfus kapsama oranının % 99.92 olduğuna dikkat çeken Serpil Timuray konuşmasında şunları söyledi:

"Bursa'daki kadromuzu ve ofisimizi genişleterek, faaliyetlerimizi 2010 yılı Mart tarihi itibariyle Kumova Plaza'daki 850 m2'lik Bursa Bölge Müdürlüğümüz'de yürütmeye başladık. Bunun yanı sıra Bursa'da 32 adet Vodafone Cep Merkezimiz bulunmaktadır. Son 1 yılda satış ve dağıtım ağımızda yüzde 40'lık büyüme gerçekleştirdik. Bu veriler, Bursa halkına en iyi hizmeti sunma azmimizin bir ifadesidir."

Okuyucu Yorumları