Vodafone'dan yeni yılın ilk kampanyası

Vodafone, 'Vodafone'lu Olmalı Kontörleri Kapmalı' adlı yeni yılın ilk kampanyasıyla karşınızda.

Vodafone'dan kampanya!

Vodafone, "Vodafone'lu Olmalı Kontörleri Kapmalı" adlı yeni yılın ilk kampanyasıyla, numarasını Vodafone'a taşıyan veya yeni bir hat alan abonelerine, 6 ay boyunca her ay 50 kontörden toplam 300 kontör hediye ediyor. 31 Ocak'a kadar sürecek kampanya kapsamında kazanılan hediye kontörler, her yöne aramalarda kullanılabilecek.

Vodafone olarak numara taşınabilirliğinin hayata geçmesiyle beraber abonelerine birbirinden cazip yeni kampanya ve fırsatlar sunmaya devam ettiklerini belirten Vodafone Türkiye Bireysel İşletme Bölüm Başkanı Engin Aksoy, yaptığı açıklamada "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlıyor, onları dinliyor ve bu anlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kampanyamızla Vodafone'a geçmek isteyen abonelere yeni bir fırsat sunuyoruz. Numarasını Vodafone'a taşıyan veya 100 kontör yüklü yeni bir sim kart alarak Vodafone'a gelen tüm yeni ön ödemeli aboneler 6 ay boyunca her ay 50 kontör olmak üzere toplam 300 kontör kazanacak. Aboneler kazandıkları hediye kontörleri tüm operatörleri aramalarda kullanabilecekler" dedi.

"Vodafone'lu Olmalı Kontörleri Kapmalı" kampanyası kapsamında kazanılan kontörler, yeni Vodafone abonelerinin hesabına herhangi bir ön koşul olmaksızın 6 ay boyunca otomatik olarak yüklenecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları