Vodafone faturasını ödedi, BMW 116i kazandı!

Vodafone faturasını otomatik olarak ödeyen bu şanslı genç, bakın ne kazandı!

Otomatik ödedi ve kazandı!

Vodafone Türkiye, müşterilerinin fatura takibini kolaylaştırmak için, faturalarını otomatik ödeyen abonelerini ödüllendirmeye devam ediyor. 31 Aralık 2012 – 31 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenen kampanyayla faturasını otomatik ödeyen Siirtli Vodafone abonesi Veysel Eryeşil, 29 Nisan 2013 tarihinde yapılan çekiliş sonucunda 2013 model otomatik vitesli bir BMW 116i'nin sahibi oldu. Veysel Eryeşil, aracını 31 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul'da, Vodafone Plaza'da teslim aldı.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak sunduğumuz ürün ve hizmetlerle abonelerimizin hayatlarını her alanda kolaylaştırma hedefiyle hareket ediyoruz. Yaşamın yüksek temposuna ayak uydurmaya çalışan müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak otomatik ödeme gibi hizmetleri teşvik eden kampanyalarla sürdürülebilir iş süreçlerine de katkı sağlamış oluyoruz. Otomatik ödeme sayesinde abonelerimiz faturalarını, ödemeyi unutma endişesi taşımadan rahat ve güvenli bir şekilde ödeyebiliyorlar. Bu anlayışla otomatik ödemeye geçerek BMW 116i'nin sahibi olan değerli müşterimiz Veysel Eryeşil'i kutluyor, kendisine keyifli sürüşler diliyoruz."

Vodafone aboneleri kredi kartları veya vadesiz hesaplarından anlaşmalı bankalar, Vodafone Müşteri Hizmetleri 542'yi arayarak veya Vodafone Cep Merkezleri aracılığıyla otomatik ödeme talimatı verebiliyor.

Okuyucu Yorumları