Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Zirvesi Karıştı

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi kıran kırana liderlik mücadelesine sahne oldu.

Kıran kırana liderlik mücadelesi!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nin zirvesindeki düğüm dördüncü haftada da devam etti. Rift Rivals nedeniyle ara verilen lig heyecanı, HWA GAMING - Royal Bandits karşılaşmasıyla başladı. Bahçeşehir SuperMassive ile HWA GAMING ekiplerinin liderlik koltuğunu paylaştığı haftada, zirvenin en yakın takipçisi Royal Bandits ekibi oldu. Rift Rivals'da gösterdiği başarılı performansla bölgemizin aldığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Royal Bandits haftayı iki zaferle kapatarak üçüncü sırada yer aldı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Zirvesi Karıştı

Sürprizlerle dolu haftada, ligin ilk üç haftasında sadece iki galibiyet alabilen BeykentUni YouthCREW üçte üç yaparak güç tazeledi ve HWA GAMING ile birlikte lige damgasını vuran bir diğer ekip oldu. 1907 Fenerbahçe, Bursaspor Esports ve Doğuş Üniversitesi Aurora takımları istikrarsız ilerleyişlerini sürdürürken, Dark Passage'ın mağlubiyet serisi beş maça çıktı ve ekip kendine ligin en alt sırasında yer bulabildi.

Maçlar Twitch üzerinden canlı yayınlanıyor

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde sezonun tüm karşılaşmaları League of Legends'ın Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) kanalından canlı olarak izlenebilecek. Yaz mevsimi 5. hafta karşılaşmaları 20 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 4 gün sürecek.

Okuyucu Yorumları