Vodafone'lular için iki yeni Huawei cep!

Huawei'nin iki yeni cep modeli, Vodafone'lular için Türkiye'ye geliyor! İşte fiyatları...

Vodafone'lulara özel fırsat!

Vodafone Türkiye, Huawei'nin yepyeni iki akıllı telefonunu Türkiye'de ilk kez ve sadece Vodafone aboneleri için satışa sunuyor. Dünya kalitesinde en yeni mobil teknolojileri Türkiye'nin dört bir yanında kolay, kesintisiz ve erişilebilir kılma hedefiyle Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklenen Huawei Ascend Y320 ve G610, büyük ekranlarına ve üstün donanım özelliklerine karşın ekonomik fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Akıllı telefona geçmeyi kolaylaştıran Huawei Ascend Y320, 4 inçlik büyük ekranıyla dikkat çekiyor. 4 inç ekrana sahip akıllı telefonlar arasında en ekonomik teklifi sunan Huawei, 1.3 GHz çift çekirdekli işlemci ve Android 4.2 platformundan güç alıyor. Donanımı ve fiyatıyla dikkat çeken Huawei Ascend Y320, Vodafone'un en iyi teknolojiyi en uygun fiyatla aboneyle buluşturma vizyonuyla kontratsız olarak 339 TL'ye satışa sunuluyor.

Phablet standartlarında, 5 inçlik ekrana sahip Huawei Ascend G610 ise piyasada bulunan kendi sınıfındaki diğer akıllı telefonlarla benzer donanıma sahip olmasına karşın, fiyat avantajıyla oyunun kurallarını değiştiriyor. Dört çekirdekli 1.2 GHz işlemci ve Android 4.2 platformuna sahip Huawei Ascend G610, ilk kez ve sadece Vodafone'da 599 TL'lik kontratsız fiyatıyla tüketicilerle buluşuyor.

Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip, son model bir akıllı telefon satın almak isteyen ancak bütçesini zorlamak istemeyen Vodafone'lular, Huawei Ascend Y320 ile büyük ekranlı akıllı telefon keyfini, 24 ay kalma sözüyle tarifelerine ek ayda sadece 1 TL'den başlayan fiyatlarla kolayca yaşayabiliyor. ACAİP portföyüne eklenen 5 inçlik Huawei Ascend G610 ise Red Elite tarifesi ile ücretsiz, diğer tarifelerle ise avantajlı ek ödemelerle satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları