Vodafone Pass ile Gigabayte Sayma Dönemi Bitiyor!

Türkiye'de ilk defa en popüler uygulamalar, internetinden yemeyen Vodafone Pass paketlerinde bir arada!

Gigabayte sayma dönemi bitiyor!

Dijitalleşen dünyada değişen müşteri ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler geliştiren Vodafone, ezberleri bozan yeni "Vodafone Pass" paketleriyle tüm müşterilerine sınır tanımayan internet deneyimi sunacak.

Vodafone, Türkiye'de ilk defa dünyanın en popüler uygulamalarını, internetinden yemeyen "Vodafone Pass" paketlerinde bir arada sunuyor. Vodafone'lular, "Vodafone Pass" paketleriyle Facebook, Instagram, YouTube, Spotify, WhatsApp, Twitter, Facebook Messenger, İzlesene, Fenomen, Karnaval ve Power gibi uygulamaları kullanırken gigabayt saymak zorunda kalmayacak.

Vodafone Pass ile Gigabayte Sayma Dönemi Bitiyor!

Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone, dijitalleşen dünyada değişen müşteri ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor. Vodafone'lular, dijitalleşen dünyanın "sınırsız deneyimler kartı"nı sunan yeni "Vodafone Pass" ile Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Spotify, WhatsApp, Facebook Messenger, İzlesene, Fenomen, Karnaval ve Power gibi uygulamaları internetlerinden yemeden kullanabilecek. Vodafone, yeni "Vodafone Pass" paketleriyle abonelerine tutkularını sınırsız yaşayacakları yepyeni bir internet deneyimi sunacak.

Engin Aksoy : "Türkiye ile birlikte tüm Vodafone ülkelerinde pazardaki oyunu değiştiriyoruz"

Gelişen teknolojilerle birlikte kullanıcıların yeni "normalinin" sürekli bağlı kalmak olduğunu ifade eden Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

"Hızla dijitalleşen dünyamızda kullanıcılar biten gigabaytlarla uğraşmak, ek paket almaya çalışmak, WiFi peşinde koşmak istemiyor. En özel duygu ve anılarımızı paylaştığımız, yemekten müziğe pek çok tutkumuzu yaşadığımız dijital dünyada gigabaytların da ölçüsü olmasın istedik. Gigabayt sayma dönemini sona erdiren yeni "Vodafone Pass" paketleriyle, tüm abonelerimize sınırlara takılmadan ve gönül rahatlığıyla tutkularını yaşayabilecekleri bir internet deneyimi sunuyoruz. Yeni "Vodafone Pass" paketlerinde Türkiye'de ilk kez en popüler video, müzik, sosyal medya ve iletişim uygulamaları bir arada ve tarifedeki internetten yemiyor. Böylece pazardaki oyunu değiştirip, gigabaytların konuşulduğu bir dünyadan uygulamaların ve içerik servislerinin konuşulduğu, abonelerimizin diledikleri yerde diledikleri internet deneyimini yaşayabilecekleri bir dünyaya geçerek 'Vodafone'da tutkularınızı yaşamak için sınırlara yer yok' diyoruz. Vodafone olarak, abonelerimizin hayatını yenilikçi ürün ve servislerle kolaylaştırmaya devam edeceğiz.

Dünyanın en büyük ve en popüler içerik sağlayıcılarıyla işbirliği yapılan yeni "Vodafone Pass" paketleri 4 seçenekten oluşuyor. "Vodafone Pass İletişim" paketiyle, WhatsApp, Facebook Messenger ve Vodafone Call+, Mesaage+ uygulamaları; "Vodafone Pass Müzik" paketiyle Spotify, Karnaval ve Power App uygulamaları; "Vodafone Pass Sosyal" paketiyle Facebook, Instagram ve Twitter gibi en çok kullanılan uygulamalar ve "Vodafone Pass Video" paketiyle YouTube ve İzlesene'de izlenen videolar, tarifenin internetinden yemeyecek. Böylece Vodafone'lular, doya doya mesajlaşabilecek, sevdikleri şarkıları doya doya dinleyebilecek, sosyal medyayı doya doya kullanabilecek ve ilgilerini çeken videoları doya doya izleyip paylaşabilecek.

Devrim niteliğinde "Vodafone Pass'li yeni tarifeler

Yeni "Vodafone Pass" paketlerinden yararlanmak isteyen Vodafone'lular için internetinden yemeyen "Vodafone Pass" ek paketleri sunulacak. Buna göre Vodafone'lular, Vodafone Pass İletişim, Vodafone Pass Müzik, Vodafone Pass Video ve Vodafone Pass Sosyal paketlerini ayrı ayrı satın alabilecek. Vodafone Pass ek paketleri, ayda 6 TL'den başlayan fiyatlarla sunulacak.

Yeni "Vodafone Pass" paketlerine sahip olmak isteyen Vodafone Red'liler için de yeni tarifeler geliştirildi. Buna göre, Red 10, Red 15 ve Red 20 olmak üzere 3 farklı seçenekten oluşan yeni Vodafone Red tarifeleriyle abonelere 20 GB'a kadar mobil internet ve 4000 dakikaya kadar konuşma imkânı sağlanacak. Vodafone Pass İletişim, Vodafone Pass Müzik, Vodafone Pass Video ve Vodafone Pass Sosyal paketleriyle sınırsız internet deneyiminin yaşatılacağı yeni Red tarifelerinde, Vodafone'lular ve sabit hatlar ile sınırsız konuşma ayrıcalığı da devam edecek. Yeni Vodafone Red tarifeleri, ayda 59 TL'den başlayan fiyatlarla sunulacak.

Vodafone Red'in son bir yılının da değerlendirildiği toplantıda Red abonelerinin Türkiye'de dijitalleşmenin öncüleri arasında yer aldığını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

"Ekonomiye 317 milyon TL'lik katkı sağladık"

"Bireylerin dijitalleşmesi hedefiyle Ekim 2010'da hizmete sunduğumuz Vodafone Red dünyası hızla büyüyor. Vodafone Red abonelerimiz, dijitalleşmeye dayalı kullanım alışkanlıkları ve dijitalleşme konusundaki ısrarcı tavırları ile bizi hem gururlandıran hem de motive eden bir kitle. Son 1 yılda Vodafone Red'lilerin internet kullanımı %80 artarak aylık ortalama internet kullanımı 6 GB'a ulaştı. Vodafone Red'liler için sadece GSM faydaları vermekle yetinmeyip abonelerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ek ayrıcalıklarla ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Vodafone Red'lilere, bol internetli tarifeler, yurtdışında da geçerli tarifeler, yurtdışıyla yurtiçi gibi konuşma imkânı, VIP transfer, havalimanında ücretsiz lounge, marka indirimleri, aile indirimi gibi ayrıcalıklarla, son 1 yılda, toplam 317 milyon TL'lik fayda sağladık.

"Her Şey Dahil Pasaport" artık 103 ülkede

Vodafone, Red'li abonelerine tarifelerindeki her yöne ses, SMS ve internetin tamamını yurtdışında Türkiye'deki gibi özgürce kullanma imkânı sunduğu Her Şey Dahil Pasaport hizmetini de yeniledi. Buna göre Vodafone Red'liler, yeni "Her Şey Dahil Pasaport – Dünya" hizmetiyle tam 103 ülkede tarifelerindeki tüm içeriği tıpkı Türkiye'deymiş gibi kullanabilecek. Aboneler, yeni eklenen 59 ülkede günde 34,90 TL'ye, diğer 44 ülkede ise günde 14,90 TL'ye bu hizmetten yararlanabilecek.

Vodafone Pass ile Gigabayte Sayma Dönemi Bitiyor!

Vodafone Red'lilerin internet kullanımı:

  • 4.5G lansmanıyla Vodafone Red'lilerin internet kullanımı %50 arttı.
  • Vodafone Red'lilerin ortalama veri kullanımı 6 GB.
  • Vodafone Red'liler, normal bir faturalı tarife kullanıcısına göre 4 kat daha fazla internet kullanıyor.

Vodafone Red'in ilkleri:

  • 2013 yılında Sabit Hatlarla Sınırsız Konuşma özelliğinin yanında yurtdışındayken abonelerin tarifelerini aynen kullanabilecekleri Her Şey Dahil Pasaport lanse edildi. Böylece, Türkiye'de ilk yurtdışı dolaşım lansmanı yapıldı.
  • Red'lilerin yurtdışıyla Türkiye'deymiş gibi konuşabilecekleri yurtdışını arama özelliği tarifelere eklendi.
  • 2014 yılında, 4G hızını yurtdışında ilk deneyimleyenler Vodafone Red'liler oldu.
  • Türkiye'de ilk defa Vodafone Red'lilere bol internetlerini doya doya kullanabilecekleri, Türkiye ve dünya devi içerik servisleri sunuldu.
  • 2015 yılında Spotify ve Digiturk Play, 2016 yılında da dünyanın en büyük internet televizyonu Netflix, Vodafone Red abonelerine özel avantajlarla sunuldu.
  • Nisan 2017'de Türkiye'nin ilk dijital dizisi Fi'ye sponsor olunarak abonelere Fi dizisinin tüm bölümlerini internetlerinden yemeden izleyebilecekleri hediye internet sağlandı.
Okuyucu Yorumları