Vodafone Red'den büyük fırsatlar!

Vodafone, abonelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni tarifelerini ortaya çıkardı!

Vodafone'dan dev fırsatlar!

Vodafone abonelerinin hayatını kolaylaştırmak ve hayatın her alanında özel olduklarını onlara hissettirmek amacıyla 2010 yılında hayata geçirilen Vodafone Red dünyası yenilendi. Vodafone Red dünyasında, Red'lilere özel avantajlar ve hayatı kolaylaştıran yenilikler sunan Vodafone, kesintisiz iletişim çağında yeni bir kapıyı daha aralıyor. Yenilenen Red tarifeleri ile Türkiye'de ilk kez, ailece Red'li olanlar yüzde 30 indirimden yararlanırken aynı zamanda tarifelerindeki internetlerini diğer cihazları ile paylaştırabiliyor, tarifelerini yurtdışında da Türkiye'deymiş gibi kullanabiliyorlar.

Aylık 59TL'den başlayan Red Classic tarifesinde Vodafone'lular ve sabit hatlarla sınırsız, her yöne 1000 dakika,1000 SMS ve kotasını aşmayan 1GB internet yer alıyor. 79TL'den başlayan Red tarifesinde Vodafone'lular ve sabit hatlarla sınırsız, her yöne 4 bin dakika, 2 bin SMS ve kotasını aşmayan 2GB internet bulunuyor. 119TL'den başlayan Red Elite tarifesinde ise Vodafone'lular ve sabit hatlarla sınırsız, her yöne 8 bin dakika, 4bin SMS ve kotasını aşmayan 4GB internet yer alıyor.

Sadece Vodafone Red'lilerin tarifeleri yurtdışında da geçerli!

Red aboneleri, yurtiçini arar gibi özgür ve kesintisiz bir şekilde yurtdışını arayabiliyor. Her yöne dakikalar, hiçbir ek ücret ödemeden, aralarında Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Mısır, Hindistan ve Avustralya'nın da bulunduğu 21 Vodafone ülkesini aramak için kullanılabiliyor.

Ayrıca yurtdışına çıkan Red'liler de 23 ülkede günlük 9,90TL karşılığında tarifelerindeki her yöne dakika, SMS ve internetlerini özgürce kullanabiliyorlar.

Ailelere kolaylıklar yeni Vodafone Red dünyasında

Ailelere kolaylıklar yeni Vodafone Red dünyasında

Ailelere kolaylıklar yeni Vodafone Red dünyasında

Ailece Red'li olanlar, Red'in kolaylıklar dünyasından yüzde 30 indirimle faydalanabiliyor. Türkiye'de tek olan bu uygulamada, Vodafone Red'lilerin aile fertleri örneğin 70TL olan Red Classic tarifesini 49TL'ye alabiliyor.

Red'lilere büyük kolaylık: Akıllı cihazlar ve mobil internet paylaşımı

Vodafone Red'liler ayrıca tarifelerindeki internetlerini diğer cihazlarıyla paylaştırabiliyor. Red aboneleri bu sayede internet kotalarını yüzde 25'ten yüzde75'e varan oranda diledikleri gibi tabletleri ya da Vodem cihazları ile paylaştırabiliyorlar.

Red'lilerin akıllı mobil cihaz ihtiyaçları da Vodafone Red'e özel Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu'ndan(A.C.A.İ.P.) Red tarifelerine uygun fiyatlarla sunuluyor. En son teknoloji akıllı mobil cihazlar, Red'lilere özel avantajlı tekliflerle veriliyor. Red'lilerin mobil iletişimde donanımdan tarifeye tüm ihtiyaçları Red dünyasında karşılanıyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak tüketici beklentilerini yakından izliyor ve analiz ediyoruz. Araştırmalar neticesinde, tüketicilerimizin mobil dataya olan ihtiyaçlarının arttığı ve hayatlarındaki yoğunluktan dolayı tarifelerinin her açıdan çok daha zengin olmasına önem verdikleri ortaya çıktı. Bu beklenti doğrultusunda, abonelerimize tarifenin ötesinde, her şeyin baştan tam olduğu bir dünya olan yeni Vodafone Red'i sunuyoruz. Yeni Vodafone Red dünyasında müşterilerimizin mobil iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayacak bir yapı olmasına dikkat ettik. Red tarifelerimiz ile Red müşterilerine zengin dakika, SMS ve mobil data içeriği sağlarken aynı zamanda yan faydalarla da onların hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Artık Vodafone Red'liler, ailelerini de indirimli fiyatlarla Vodafone Red dünyası ile tanıştırabiliyor; tariflerindeki dakika, SMS ve internet kotalarını yurtdışında da özgürce kullanabiliyor ve ayrıca tarifelerindeki interneti diğer mobil cihazları ile paylaştırabiliyor. Red Dünyası bunlarla da sınırlı değil. Özel müşteri temsilcisinden back-up kişisel asistanlık hizmetine, ücretsiz lounge hizmetinden VIP transferine kadar birçok fırsat da yeni Vodafone Red dünyasında müşterilerimize sunuluyor."

Okuyucu Yorumları