Vodafone Türkiye, MWC 2013'e hazır!

Vodafone, yarın başlayacak MWC 2013'e güçlü içerik ve dikkat çekici bu etkinlikler ile katılacak!

Vodafone Türkiye MWC'ye hazır

Vodafone Türkiye, Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen ve mobil iletişim dünyasının kalbinin attığı Mobil Dünya Kongresi 2013'te sunacağı içerik ve etkinlikleri ile yer alacak.

25-28 Şubat tarihleri arasında Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi 2013'te Vodafone Grup CEO'su Vittorio Colao, ana konuşmacılar arasında yer alacak. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ise "Taking Mobile Agriculture Innovation To Market" panelinde Türkiye'den bir başarı hikâyesi olarak Vodafone Çiftçi Kulübü'nün sosyal iş modeli ve kazanımlarını dünya kamuoyuna anlatacak. Vodafone Türkiye ayrıca Mobil Dünya Kongresi 2013 kapsamında yeni işbirliklerini ilk kez açıklayacak.

Mobil Dünya Kongresi 2013 kapsamında, mobil iletişim dünyasının en prestijli ödüllerinden 18. Global Mobil Ödülleri de sahiplerine verilecek. Vodafone Grup, 8 kategoride ve 37 dalda projelerin yarışacağı 18. Global Mobil Ödülleri'nde, "En İyi Mobil Sağlık Servisi", "Otomotivde En iyi Mobil Servis", "Akıllı Şehirler İçin En İyi Mobil İnovasyon", "Tüketicinin Hayatını Kolaylaştıran En İyi Elektronik Cihaz" ve "Mobilin Acil Durumlarda En İyi Kullanımı" olmak üzere toplam 5 kategoride yarışacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bugün 6 milyar insanın birbiriyle bağlantılı yaşamasını sağlayan mobil teknolojiler, yalnızca iletişimi sağlamanın ötesinde, bilgiye erişimde fırsat eşitliği gibi toplumsal gelişim ve refah için çok değerli nimetleri insanlığın hizmetine sunarak toplumsal ve iş dinamiklerini baştan aşağı değiştiriyor. Eğitimden sağlığa, finanstan tarıma, devlet uygulamalarına mobil teknolojiler insanlığın önünde yepyeni ufuklar açıyor. Vodafone Türkiye olarak, çifte sorumluluk ilkesi doğrultusunda, ticari yatırımlarımız kadar sosyal sorumluluklarımızı da önemsiyor, 'fırsat eşitliği' anlayışıyla faaliyetlerimizle ekonomik ve toplumsal değer üretmeye odaklanıyoruz. Bu anlayışla 2009 yılında hayata geçirdiğimiz ve Grup CEO'muz Vittorio Colao'nun dünyaya örnek gösterdiği Vodafone Çiftçi Kulübü'nü, Türkiye'de stratejik segment olarak önceliklendirdiğmiz tarım çalışanlarına ve çiftçilere "sosyal bir iş modeli" olarak kurguladık. Sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya, özellikle de gelişmekte olan ülkelere örnek oluşturan sosyal bir iş modeli yaratarak, Vodafone Türkiye olarak bu iş modelimizle uluslararası arenada öncü bir konuma geldik. Vodafone Çiftçi Kulübü'yle elde ettiğimiz başarıları, dünya mobil iletişim sektörünün kalbinin attığı Mobil Dünya Kongresi'nde paylaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Okuyucu Yorumları