Vodafone'un 3G planları açığa çıktı...

3G treni bugün harekete geçti. İşte Vodafone'un 3G+ hizmeti hakkında yaptığı açıklamalar.

Vodafone'un 3G açıklaması

Vodafone icra kurulu başkanı Serpil Timuray'ın açılış konuşması ile başlayan basın toplantısında Vodafone'un 3G planları açıklandı. Vodafone 3G+ adı ile 30 Temmuz 2009 tarihinde başlatacak olduğu hizmette kullanıcılara neler vaat ediyor?

Vodafone 30 Temmuz'dan itibaren, Vodafone 3G+ markasıyla Türkiye'nin 81 ili ile buluşturacak. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, dünya 3G lideri Vodafone'un, bu uluslararası tecrübesi ve birikiminin Türkiye altyapısının oluşturulmasına aktarıldığını, ve bu sayede Vodafone 3G+ ile abonelerine yüksek kalitede hizmet vererek fark yaratacaklarını söyledi. Vodafone Türkiye olarak 1 Nisan 2009 tarihinde başlattıkları uzun dönemli stratejik programın sonuçlarını almaya başladıklarını belirten Timuray, "'Vodafone'da Fark Var' diyerek başladığımız yolculukta iş ortaklarımızla birlikte kazandığımız ivmeyi 3G+'la daha da ileriye götüreceğiz" dedi.

Toplantıda Vodafone dünya başkanı Vittorio Colao ile 3G+ bağlantısı üzerinden görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştiren Serpil Timuray, 3G ile internete erişimin önündeki kısıtlamaların kalkacağını, dünyadaki kullanım trendlerine ve Vodafone dünya tecrübelerine paralel olarak, Türkiye'de de mobil genişbant ve mobil internet kullanımında büyük bir potansiyel olduğunu, Vodafone 3G+ hizmetlerini bu potansiyeli göz önünde bulundurarak tasarladıklarını dile getirdi.


Vodafone 3G+ tanıtım toplantısında internet kullanım kolaylığı sağlayan Webşın, E-posta çözümü sunan E-posta Sihirbazı, her yerden tüm sosyal ağınızla iletişiminizi sağlayan Vodafone People, lokasyon bazlı iletişimi kolaylaştıracak Vodafone Taksi, görüntülü konuşma ve Mobil TV hizmetleri tanıtıldı. Yenilenen Vodafone SIM kartın da ilk kez tanıtıldığı toplantıda ayrıca, her yerden her an internete bağlanılmasını sağlayan ve 2004 yılında GSMA kurumsal pazarda en iyi kablosuz servis ödülü alan Mobil Modem, evden ve işten erişimi kolaylaştıran çoklu kablosuz modem ve kablosuz router ile babycam ve 3G uyumlu cep bilgisayarı ve netbook gibi cihazlar hakkında bilgi verildi.

Fiyatlar konusunda yorum yok
Vodafone icra kurulu başkanı Serpil Timuray fiyatlandırma konusunda sorulan soruları yanıtsız bıraktı ve ticari koşullar neden ile fiyat açıklamasını 30 Temmuz'da yapacaklarının altını çizdi.

CHIP Online notu: 3G hakkında bilmek istediğiniz her şey sizler için hazırladığımız özel dosyada sizleri bekliyor!

Hangi 3G telefonu tercih etmeli? İşte şu anda en çok ilgi gören 3G telefonlar...

Okuyucu Yorumları