Vodafone ve Hepsiburada.com işbirliği!

Vodafone ve Hepsiburada işbirliği sayesinde bu cepleri avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz!

Cepte önemli fırsat!

Vodafone ile Hepsiburada.com arasında yapılan işbirliği sayesinde mevcut ve yeni Vodafone aboneleri hepsiburada.com kanalıyla Vodafone'un avantajlı cihaz kampanyalarından yararlanabilecek. Hepsiburada.com kullanıcıları, Vodafone'un cihaz kampanyalarına anında ulaşarak, kredi kartlarıyla satın alabilmenin yanı sıra, aldıkları ürünlerin Türkiye'nin her noktasında adreslerine teslim edilmesi rahatlığını yaşayacak. İlk aşamada iPhone4, HTC Desire S, Blackberry 8520, Vodafone 945 ve K3765 Vodem ile başlayan bu uygulama, çok yakında diğer kampanyaları da kapsayacak.

Türkiye'deki toplam internet kullanıcı sayısının Mart 2011 itibariyle neredeyse 23 milyona ulaştığını gösteren comScore'un Avrupa genelinde yaptığı araştırmanın* sonuçları da bu alandaki potansiyele işaret ediyor. Geçtiğimiz yılı yaklaşık 15 milyar dolarlık hacimle** kapatan Türk e-ticaret pazarına yeni bir yaklaşım getirmesi beklenen işbirliği, Türkiye'de mobil iletişim hizmetlerinden online olarak yararlanılması alanında da öncü rol üstlenecek.

*Dünyanın önde gelen online pazarlama araştırma/ölçümleme şirketi comScore'un Avrupa genelinde yaptığı araştırmaya göre ülkemizdeki internet kullanıcı sayısı 22,7 milyona ulaştı.
**Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından açıklanan verilere göre Türkiye'nin yıllık bazda gerçekleşen e-ticaret hacmi 15,2 milyar TL'ye erişti.

Vodafone ve Hepsiburada.com'un açıklamaları

Vodafone ve Hepsiburada.com'un açıklamaları
Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şöyle konuştu"Vodafone kullanıcılarının ürünlerimize rahat ve kolay bir şekilde ulaşmaları için sürekli olarak yeni satış kanalları oluşturuyoruz. Hepsiburada.com ile yaptığımız işbirliği de bu yöndeki çabalarımızın somut örneklerinden birini oluşturuyor. Bu işbirliği ile, abonelerimizin kampanyalı cihazlara online olarak hızlı ve kolay bir biçimde erişebilmesini sağlayacak öncü bir çalışma başlatmış durumdayız. Hepsiburada.com'u kullanan abonelerimiz sunulan kampanyalı ürünlerimize zahmetsiz bir şekilde internet üzerinden ulaşabilecek. Vodafone'un dünya çapındaki operasyonlarında internet üzerinden alışveriş son derece yaygın; Türkiye'de de bu konuda öncülük yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hepsiburada.com Genel Müdürü Aytuğ İğneli, "Her geçen gün hızla büyüyen bir kullanıcı kitlemiz var ve her gün onlar için daha fazla ne yapabiliriz, onları nasıl mutlu edebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Bu kampanya da yine onlara daha fazlasını verebilmek adına başlattığımız bir çalışma. Bu kampanya ile hepsiburada.com kullanıcıları, Vodafone'un kampanyalı ürünlerine kolayca ulaşarak, operatörlerinin sunduğu hizmetlerden bizim aracılığımızla tek tıkla faydalanabilecekler. Hepsiburada.com olarak oldukça titiz ve uzun bir çalışma süreci sonunda online sektöründe bir ilke daha imza attığımızdan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları