Vodafone'lu esnafa bizim toptan alışverişleri

Vodafone, esnaf aboneleri için avantajlı fırsatlar sunuyor! İşte detaylar...

Vodafone'lu esnaf kazanıyor

Vodafone İş Ortağım çatısı altında, organize toptan ticaret sektörünün büyük şirketlerinden Bizim Toptan Satış Mağazaları işbirliğiyle hayata geçirilen kampanya kapsamında, Bizim Toptan mağazalarından alışveriş yapan Vodafone abonesi esnaf, 100 TL ve üzeri alışverişlerinde 20 TL indirim kazanacak. Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone, mobil teknolojilerin gücüyle abonelerinin hayatını kolaylaştıracak avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

"Vodafone İş Ortağım çatısı altında, Türkiye'de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve dijitalleşmenin sağladığı kolaylıklardan en çok faydalanacak grup olan esnafımızı önemsiyoruz. Esnafımıza işlerini yarına hazırlamayı sağlayacak çözümler önerirken, onlar için maliyet avantajı sağlayan fırsatlar yaratmak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu doğrultuda, esnafımızın günlük ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir biçimde karşılayabilmesi hedefiyle geliştirdiğimiz işbirliklerine bir yenisini daha ekledik. Bizim Toptan işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz kampanyayla Vodafone Esnaf abonelerimiz Türkiye'nin dört bir yanında geniş mağaza ağı ve ürün portföyüne sahip Bizim Toptan mağazalarından yapacakları 100 TL'lik alışverişe 20 TL indirim kazanacak. Esnafımızın en çok kullandığı toptan ticaret alanında sunduğumuz bu fırsatın onlara önemli kazançlar sağlayacağına inanıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, esnafımıza verimlilik ve maliyet avantajı sunan ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz."

66 ilde 154 mağazası ve 1 milyonu aşkın müşterisiyle organize toptan ticaret sektöründe mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik açısından en yaygın firma olan Bizim Toptan Satış Mağazaları, Vodafone Esnaf abonelerine erişim açısından geniş bir imkân sağlıyor. Esnaf, Bizim Toptan Mağazaları'nda, alanında lider ulusal ve uluslararası markaların gıda, alkolsüz içecek, tütün mamulleri, temizlik, kişisel bakım, kağıt ürünleri gibi ana ürün kategorilerindeki ürünleri uygun fiyatlarla temin edebiliyor.

30 Kasım 2015 tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için BİZİMTOPTAN yazıp 6666'ya kısa mesaj (SMS) göndermek ya da Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden şifre almak yeterli.

Okuyucu Yorumları