Vodafone'u tercih etti, araba kazandı!

Vodafone'dan faturasiz yeni hat aldi, Volkswagen Golf'un sahibi oldu.

Vodafone'u tercih etti, araba kazandı!

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, abonelerine birbirinden özel hediyeleri kazanma şansı sunmaya devam ediyor. Vodafone'un son olarak faturasız yeni hat alan aboneleri arasında gerçekleştirdiği çekiliş kampanyası sonucunda bir talihli Volkswagen Golf otomobilin sahibi olurken, 50 kullanıcı da iPhone 6s akıllı telefon kazandı.

Vodafone'un 10 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında faturasız yeni hat alan abonelerine çekiliş hakkı tanıdığı kampanyasının sonuçları belli oldu. Buna göre, 10 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında aldıkları yeni faturasız hat karşılığında bir çekiliş hakkı kazanan aboneler arasında Milli Piyango idaresi tarafından 16 Ağustos tarihinde yapılan çekilişle, 1 talihli Volkswagen Golf otomobil, 50 talihli de iPhone 6s akıllı telefon sahibi oldu. Kampanyanın büyük ikramiyesi olan Volkswagen Golf otomobili kazanan talihli Edirne'de ikamet eden olan Umut Aksu oldu. Aksu, aracını 27 Ekim Perşembe günü Vodafone Plaza'da düzenlenen törende teslim aldı.

Uysal: "Abonelerimize yeni kampanya ve fırsatlar sunmaya devam edeceğiz"

Abonelerine her daim yeni kampanya ve fırsatlar sunmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye Bireysel Müşteriler Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, araç teslim töreninde şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını avantajlı tarife ve paketlerle karşılarken onlara sürekli kazandıran çekiliş ve kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. Odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Son olarak bu avantajlı kampanyalarımıza bir yenisini daha ekleyerek, Vodafone'dan yeni faturasız hat alan abonelerimize 50 adet akıllı telefon ve bir adet otomobil kazandıran çekiliş kampanyası düzenledik. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişimiz sonucunda 1 kişiye Volkswagen Golf otomobil ve 50 kişiye de iPhone 6s akıllı telefon hediye ettik. Bu vesileyle çekilişimizin büyük ikramiyesi otomobilin sahibi olan abonemiz Umut Aksu'yu kutluyor, aracını keyifli ve güzel günlerde kullanmasını diliyorum. Bütün faaliyetlerimizin merkezine müşteri memnuniyetini aldığımız stratejimiz doğrultusunda yeni kampanya ve fırsatları abonelerimize sunmaya devam edeceğiz."

Okuyucu Yorumları