Volkswagen'ler şimdi de cebe girdi...

En yeni Volkswagen modelleri ve VW Showroom'ları artık cepte taşınabiliyor. Nasıl mı?

Volkswagen'ler cebinizde!

Volkswagen'in birçok uluslararası ödüle layık görülen ve yayına geçtiği ilk iki ay içinde 600 bin gibi rekor sayıda otomobilsever tarafından ziyaret edilen sitesi www.vw.com.tr'ye artık Blackberry, iphone gibi akıllı telefonların yanı sıra, internet kullanımına imkan veren tüm cep telefonlarından da ulaşılabilecek.

Pratik ve kolay kullanımla, showroomlar artık cepte

Volkswagen web sitesi, pratik ara yüzü ve mobil tasarımın ince detaylarını yansıttığı görüntüsüyle şimdi tüm akıllı telefon kullanıcılarının hizmetinde. www.vw.com.tr'deki ekran ve menülerin yeniden tasarlandığı, telefonlara özel Volkswagen web sitesi üzerinden tüm güncel kampanyalara, Volkswagen modelleri ile ilgili tüm bilgilere, fiyat listelerine kolayca ulaşılabiliyor ve arzu edilmesi halinde yetkili servisle anında iletişim kurulabiliyor.

Blackberry, iPhone, Palm gibi akıllı telefonların yanı sıra, diğer cep telefonlarından da görüntülenebilen özel tasarımıyla kullanıcıların cebine girmeyi başaran Volkswagen, otomobilseverlerin her an her yerde yanında oluyor ve VW ile ilgili ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Ayrıca, cep telefonundan www.vw.com.tr sitesine giren kullanıcılar, site tarafından direkt olarak telefonuna uyumlu alana yönlendiriliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları