Volkswagen T-Roc İçin R-Line Paketi Hazır!

Volkswagen'in dillere destan SUV modeli T-Roc, yeni R-Line paket seçeneği ile daha da etkileyici bir hal alıyor!

VW T-Roc'a R-Line dopingi geldi!

Volkswagen'in R-Line paketleri, araçlara belirli bir agresiflik katıyor. İşte o R-Line paketleri, tanıtımının üzerinden çok fazla geçmese de 2018 VW T-Roc modellerine ulaşmayı başardı.

Diğer R-Line paketleri gibi T-Roc'un paketi de sadece görsel bir etki sunuyor. Aracın dış kısmında daha sportif gözüken farlar, koyu kırmızı LED arka ışıklar ve siyah bir hava girişi bulunuyor. Her iki tampon da biraz daha sert gözüküyor. Daha koyu boyanmış olan 18 yada 19 inçlik lastik seçenekleri de göze çarpıyor.

Diğer araçlarda olduğu gibi bu araçta da etrafa "saçılmış" R-Line rozetleri bulunmakta. Izgarada ve her iki ön çamurluğun yanlarında rozetler yer alıyor. Ancak, ilginç bir şekilde aracın arka kısmında hiçbir rozet bulunmuyor.

Aracın içi ise dışarıda az görülen R-Line logolarını aratmıyor. Kapı eşiği kaplamalarında, bilgi - eğlence karşılama ekranında, R-Line'a özel direksiyon ve ön koltuklarda rozetler rahatlıkla görülüyor. Tavan döşemesi siyah ve paspaslarda, vites kolu tabanında, koltuklarda ve merkezi kolçakta özel kaplamalar söz konusu.

Geri kalan hemen her şey standart T-Roc ile aynı. Avrupalı VW meraklıları için altı motor seçeneği bulunuyor: Üç dizel, üç benzinli... Önden çekişli sürüş standart ancak AWD ve altı vitesli seçenekler tercih edilebiliyor.

Standart otonom acil durum freni ve şerit takip yardım sistemi gibi güvenlik sistemleri de araçta yerlerini alıyor.

Okuyucu Yorumları