Volvo'dan yarışseverlere armağan: Bedava oyun

Volvo yarış severlere ücretsiz oyun hediye ediyor; hem de ücretli alternatifleri aratmayacak cinsten

Volvo'dan herkese bedava!

İsveçli otomobil üreticisi Volvo'nun otomobil yarışı hayranlarına hoş bir sürprizi var: Yine İsveçli bir firma olan SimBin imzalı ücretsiz bir yarış oyunu. Hem kişisel hem de çevrimiçi diğer kullanıcılarla oynanabilen bu otomobil yarışında direksiyonun arkasına geçip marifetinizi göstermek ise size kalıyor.

Volvo'nun oyun için SimBin'i seçmesinin tek nedeni İsveçli olması değil. SimBin gerçekçi yarış koşulları, detaylı modelleri ve harika grafikleri ile tanınan ünlü bir yarış simülasyonu üreticisi.

Oyunda sürücü olarak yedi farklı Volvo'nun başına oturabiliyorsunuz. Bunlar arasında iki farklı Volvo S60 konsepti ve ünlü Volvo 240 ve Volvo 850 modelleri de var. İki farklı parkurda tek başınıza, zamana karşı veya çevrimiçi diğer kullanıcılarla beraber yarışabiliyorsunuz. Oyunun gerçekçilik ayarlarını ise kendi zevkinize göre düzenleyebiliyorsunuz.

Oyunu indirmek için önce bu adrese girmeli, intro'yu geçtikten sonra açılan sayfadan "Volvo the game" bölümüne tıklamalı ve "How to install and Play" seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Açılan sayfada indirme bağlantısını bulabilirsiniz.

Hadi ne bekliyorsunuz, durmayın indirin oyunu!

Okuyucu Yorumları