Volvo Kamyon'dan mobil oyun!

Volvo Kamyon tarafından Android ve iPhone için sunulan bu kamyon oyunu ilginizi çekecek!

Volvo Kamyon'dan mobil oyun!

750 bg'lik yepyeni bir Volvo FH16 kullanıyorsunuz. Aniden yolun ortasında bir engel beliriyor. Zamanınız çok kısıtlı. Ne yapacaksınız? Volvo Kamyon'un akıllı telefon ve tabletler için tasarladığı yeni oyunu FH16 750'de, güçlü refleksler sonucu çok etkiliyor.

Volvo Kamyon Dijital Pazarlama Stratejisti Niclas Hermansson yeni oyun ile ilgili; "Bu özel oyunumuzu, en güçlü çekicimiz olan Volvo FH16'nın 25. yıldönümü ile aynı zamanda sunacağız. 25.yıldönümü kutlamalarımızın bir parçası olarak, tüm kamyon meraklıları için heyecan verici eğlenceler hazırlıyoruz" dedi.

Oyunda kamyonun önünde beliren engellerin hızlı bir şekilde atlatılması hedefleniyor. Hafifçe vurma, çizgisel ve dairesel sürüklemeler gibi parmak hareketleriyle ile kolayca oynanabiliyor. Eğer hızlıysanız ve doğru hareketleri seçerseniz, gerekli puanı kazanarak bir üst seviyeye geçebiliyorsunuz.

Niclas Hermansson konuyla ilgili olarak; "Öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor bir oyun. Eğer iyiyseniz, yüksek skor listelerinde yer alabilirsiniz. Ayrıca sonuçları Facebook veya Twitter'da paylaşarak başarınızla övünebilirsiniz. Kamyon sürücülerini ve meraklılarını bir araya getiren grubumuz Worldtrucker'da haftalık ödüllerin verildiği bir yarışma da var. Dünyada bu tip gelişmiş oyunlar sunan tek kamyon şirketi olduğumuzu söyleyebiliriz. Oyunlarımız sayesinde hem kamyon kullanıcıları ile özel bir iletişim kurabiliyoruz, hem de eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde çok geniş kitlelere ulaşabiliyoruz" diyor.

Sunulduğu platformlar, bağlantı

Sunulduğu platformlar, bağlantı

Oyun Apple App Store veya Android Market'den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Giderek artan ve zorlaşan seviyelerde sekiz parkur bulunuyor. Ayrıca oyunda Volvo FH16 750 hakkında bazı bilgiler de sunuluyor. Bu özel oyunu Volvo Kamyon'un oyun sitesi - http://loadingramp.volvotrucks.com/'dan veya doğrudan iTunes'tan indirebilirsiniz.

Volvo Kamyon, ikinci kez dijital bir oyunu paylaşıyor. Volvo Kamyon'un hazırladığı ilk oyun, 2009'da internet sitesi olan strongesttruck.com ile Volvo FH16 700'ün lansmanı için oluşturulmuştu. Bu güne kadar 15 milyon defa oynanan ve büyük beğeni toplayan bu oyun hala ziyaretçilerini cezbetmeye devam ediyor.

Kamyon sürücüleri ve meraklıları için bir paylaşım grubu olan www.worldtrucker.com'da, en iyi sonucu elde eden oyuncuların haftalık ödüller kazandığı bir yarışma da bulunuyor. Bu yarışmaya kendine güvenen herkes katılabiliyor.

Oyun tanıtımı için: http://www.youtube.com/watch?v=m_YssUFHT-g

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları