Vuz.net: Rengarenk video sitesi...

YouTube'un Türk rakipleri çoğalıyor: İşte Türkiye'den çıkan yepyeni bir video sitesi daha...

YouTube yeni bir Türk rakip!

Vuz.net, yeni kurulan bir video servisi. Misafirlerine ve üyelerine kaliteli hizmet sunmak için video editörleri yeni yüklenen videoları hızla kontrol ederken, bölüm editörleri de üyelerle hızla ilgileniyor. Sitede, eğlenceli, komik, ilginç eğitsel veya diğer konularda birçok video yer alıyor. Üyeler için özel kanallar, gelişmiş kullanıcı paneli, Facebook ile bağlanma imkanı da bulunan sitede kullanım kolaylığı hedeflenmiş. Anasayfada son yüklenen videolara ulaşabilir header veya sidebardaki kategorilerden video filtrelendirme getirebilirsiniz. Ya da sağ üst köşede bulunan arama butonunda dilediğiniz kelimeleri girerek, bulmayı amaçladığınız videolara, haberlere ulaşabilirsiniz veya sağ alt köşedeki popüler aramaları görebilirsiniz.

Ayrıca Vuz.net adresinde vizyona giren yeni filmlerin fragmanlarına , güncel haberlerin ayrıntılı videolarına, biten maçların özet ve gol görüntülerine ulaşabileceksiniz.

İsterseniz videoların altına kendi yorumlarınızı paylaşabilir veya sitede bulunan videoları sosyal paylaşım sitelerinde (Facebook,Twitter vb.) paylaşarak arkadaş listenizde bulunan kişilere ulaşatırabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları