Walldroid ile Aradığınız Duvar Kağıdını Bulun!

Android'li telefonunuz için optimize edilmiş yeni duvar kağıtları bulmak, ücretsiz Walldroid ile çok kolay!

Aradığınız duvar kağıdını bulun!

Telefonunuz için güzel duvar kağıtları bulmak biraz sıkıcı ve zor bir iş. Bunu sizin için yapıp, size bir birinden güzel duvar kağıtları sunan onlarca uygulama var. Ancak bunların içinden yalnız bir kaç tanesi hem kaliteli resimler sunuyor, hem her gün yeni resimler ekliyor, hem de en iyi uygulamanı bulmak zaman kaybı oluyor. Böyle güzel resimleri kendi sosyal ağlarında ve sayfalarında paylaşanlar da var. Google arama motoru da bu konuda size güzel duvar kağıtları bulmanızda yardımcı olabilir.

Şimdi sizlere henüz yeni ancak yukarıda bahis ettiğimiz özellikleri kendinde barındıran "Walldroid" duvar kağıtları uygulamasından bahsetmek istiyoruz. Uygulama yeni olmasına rağmen yeteri kadar duvar kağıdı koleksiyonu var. Uygulamanın koleksiyonuna her gün yeni resimler de ekleniyor.

Uygulamada olan tüm resimler telefonunuzun ekranı için optimize edilmiştir. Genelde bu tür uygulamalarda kullanılan resimler açık kaynaklı resim koleksiyonlarından alınarak uygulamaya entegre ediliyor. Bu durumda bir kaç uygulamada aynı resimleri görmeniz mümkün. "Walldroid" duvar kağıtlarında olan duvar kağıtları uygulama geliştiricisi tarafından bir bir özenilerek seçilmiş. Uygulamada 15-den fazla kategori var ve geliştirici, kullanıcıların istekleri üzerine yeni kategoriler ekleyebileceğini söylüyor.

Walldroid ile Aradığınız Duvar Kağıdını Bulun!

Uygulamayı kendi alanındaki diğer uygulamaların önüne geçiren bir kaç özelliği var. Bunlardan biri kullanımının çok kolay olması. Bazen uygulamada görüp de duvar kağıdı yapmadığımız resmi yeniden arayıp bulmanız zor gelebilir. Bu uygulamada siz resmi beğenerek "favorilerim" klasörüne ilave ediyor ve kendi resim koleksiyonunuzu yaratabiliyorsunuz.

Bazen geçmişte duvar kağıdı yaptığınız resmi yeniden kullanmak isteyebilirsiniz. Bu durumda ise "kullandıklarım" klasöründen kullandığınız duvar kağıtlarına erişebilirsiniz. Son olarak "Karışık" klasörü size rasgele kategorilerden rasgele resimleri sunuyor.

Google Play'den indirin: Duvar kağıtları / Walldroid

Okuyucu Yorumları