War Rock'ta özel yılbaşı etkinlikleri!

Günümüzün popüler online oyunu, yılbaşı için oyunculara çok özel sürprizler hazırlıyor...

Oyunculara özel bir yılbaşı!

CHIP Online'dan War Rock yılbaşı hediyenizi almayı unutmayın!

War Rock yılbaşı etkinlikleri kapsamında Frosty Frag Festivali de War Rock'a geri dönüyor.

Günümüzün en popüler free2play online oyun noktalarından GamersFirst'ün yayınladığı MMORPG türü oyunlarından biri olan War Rock'ta yeni yıl etkinlikleri başlıyor. Çeşitli etkinliklerle birlikte Frosty Frag Festivali de 17 Aralık ile 7 Ocak arasında oyuncuları sürprizlerle buluşturuyor.

Oyun içi etkinliklerde neler var?
Oyuncular tatil boyunca yeni eşyalar alma imkanına sahip olacak ve bu sezonun keyfini yeni Medic, Medic, Engineer ve Heavy Trooper hediye kutularıyla çıkaracaklar. Dahası, oyuncular düşmanlarını bu tatile özel el bombalarıyla karşılıyorlar.

Ama bununla bitmiyor!

Tatil hediyeleri!

Tatil hediyeleri!
War Rock oyuncularını eğlence bekliyor

Tatil sürprizleri arasında pek çok promosyon da yer alıyor. Örneğin, 400 GamersFirst kredisi harcayan oyuncular ücretsiz bir eşya kazanıyor! Diğer sürpriz ise 8inci Slot Mania'nın geri dönmesi! Oyuncular, yalnızca aralık ayına özel olarak daha önce görmedikleri 3 silaha sahip oluyor. Ayrıca, yıl boyunca en beğenilen silahları ve premium özellikleri yalnızca Aralık ayına özel olarak kiralama fırsatı sunuluyor.

Oyun içi etkinlikler arasında yer alan Frosty Frag Festivalinde Özel Tatil haritaları veriliyor ve Marien ile Velruf özel tatil grafikleriyle yılbaşı görümleri kazanıyorlar. Ayrıca, XP Boost kapsamında da oyunculara ilave yüzde beş deneyimle birlikte yılbaşını kutlamak üzere kardan adam kafaları hediye ediliyor.

Oyuncular, Frosty Frag Festivali ve War Rock etkinliklerini aşağıdaki linklerden takip edebiliyorlar:

Facebook – www.facebook.com/WarRock
Twitter – @WRKarmali
Topluluk Forumları - forums.gamersfirst.com

CHIP Online'dan War Rock yılbaşı hediyenizi almayı unutmayın!

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları