WatchGuard’ın Yeni Distribütörü Axoft Oldu

Bütünleşik siber güvenlik alanında hizmet veren WatchGuard’ın yeni distribütörü, dijital teknolojiler ve hizmetler sağlama konusunda faaliyet gösteren Axoft oldu.

WatchGuard'a yeni distribütör

Bütünleşik siber güvenlik alanında hizmet veren WatchGuard’ın yeni distribütörü, dijital teknolojiler ve hizmetler sağlama konusunda faaliyet gösteren Axoft oldu. Bu kapsamda Türkiye için başlayan dağıtıcılık görüşmeleri Türkiye, Azerbaycan ve Kazakistan’ın dahil olduğu bir anlaşma ile sonuçlandırıldı.

Bütünleşik siber güvenlik alanında faaliyet gösteren WatchGuard ile dijital teknolojiler ve hizmetler sağlama konusunda hizmet veren Axoft, iş birliğine gitti. İki şirket arasında imzalanan iş birliği anlaşmasıyla Axoft, WatchGuard'ın distribütörlüğünü üstlendi.

Türkiye için başlayan dağıtıcılık görüşmeleri Türkiye, Azerbaycan ve Kazakistan’ın dahil olduğu bir anlaşma ile sonuçlandırıldı. WatchGuard ile Axoft, yapılan anlaşma kapsamında Türkiye’de daha geniş alanda çözüm ortaklarına ulaşmayı hedefliyor. Axoft’un iş ortakları, WatchGuard’ın MSSP platformunu kullanarak müşterilerine bütünleşik güvenlik çözümlerini tek bir noktadan sunabilecekler.