WD TV ile kendi içeriklerinizi TV'de izleyin!

Yeni WD TV medya oynatıcı, her tür medya içeriğini TV'nizde oynatmayı kolaylaştırıyor!

Videolarınızı TV'de izleyin!

WD, USB'ye, ağ depolama aygıtlarına ya da ev ağındaki herhangi bir bilgisayara kaydedilmiş neredeyse her tür medya dosyasını görüntüleyebilen kullanımı kolay Wi-Fi özellikli bir medya oynatıcısı olan yeni WD TV – Personal Edition duyurusunu yaptı.

WD İçerik Çözümleri ve Dünya Satış İcra Başkan Yardımcısı Jim Welsh'in açıklamasına göre, "Tüketicilerin portatif USB'den, ağa bağlı depolama sürücülerine ve kişisel bilgisayarlara kadar çeşitli depolama aygıtlarına yüklenmiş, birbirinden farklı türde kişisel içerikten oluşan ve giderek büyüyen kütüphaneleri var. WD'nin uygulamalardan ve medya oynatıcılardan oluşan ekosistemi, bu içeriğin mobil aygıtlardan HDTV'ye kadar tüm ekranlarda sorunsuz izlenmesini sağlıyor. WD TV eğlence deneyimini kişiselleştirerek kullanıcılara kişisel video, fotoğraf ve müzik dosyalarını oynatmanın en kolay yolunu sunuyor."

WD TV- Personal Edition MKV, MP4, AVI, WMV, MOV ve diğer birçok dosya formatını destekleyerek kullanıcıların fotoğraf, video ve müzik gibi çok çeşitli kişisel medyayı kendi ev eğlencesi sistemlerinde görüntüleyebilmesini sağlar. Dosyalar, My Passport Ultra ve My Book ürün aileleri, WD'nin My Cloud ürün ailesi gibi kişisel bulut ve ağa bağlı depolama sürücüleri, dijital kamera kayıt cihazları veya kameralar ve evde ağa bağlı herhangi bir PC ya da Mac bilgisayar gibi herhangi bir bağlantılı USB sürücüden yürütülebilir.

Yeni WD TV medya oynatıcıda, kullanıcıların ana sayfayı sık kullanılan uygulamalarla özelleştirerek, en fazla ihtiyaç duyulan içerik dosyalarına hızlı erişim için kısa yollar koymalarını ve tercih edilen uygulamaların başlangıçta çalıştırılması için otomatik açılma ayarları yapmak suretiyle kendi eğlencelerini kontrol etmelerini sağlayan WD'nin en yeni sezgisel kullanıcı arayüzü vardır. Ayrıca, WD TV artık Miracast'ı desteklemektedir, böylece kullanıcılar Miracast özellikli mobil aygıtlarını TV'lerine Full HD 1080p'ye kadar yansıtabilir. WD TV ayrıca kullanıcıların önemli filmleri kolayca izlemesini, en yeni viral videoları görüntülemesini, TV programlarını kaçırmamasını ve aralarında YouTube, Hulu Plus, VUDU, SlingPlayer, Spotify, Pandora ve Facebook'un da olduğu uygulamalar aracılığıyla sosyal ağlara bağlı kalmasını da sağlar.

WD TV Remote uygulaması, WD TV kullanıcılarının iPhone, iPod touch, iPad, veya Android uyumlu mobil aygıtlarını, medya oynatıcı için gelişmiş özelliklere sahip bir uzaktan kumandaya dönüştürerek gezinme deneyimini geliştirir. WD TV Remote uygulamasının gelişmiş özellikleri sayesinde kullanıcılar, WD TV sahiplerinin televizyonlarında keyfini çıkardığı çok çeşitli dijital medyada daha kolay gezinebilir.

Fiyat ve Bulunabilirlik

WD TV, Türkiye'deki seçkin mağazalar ve yetkili distribütörlerde bulunabilir. Önerilen Perakende Satış Fiyatı 159.99$+KDV'dir. WD TV Remote mobil uygulaması şu anda App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilir.

Okuyucu Yorumları