Web Oscar'larına geri sayım başladı

Bu yıl 11.si gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri, yine en iyileri seçecek!

Başvurular için son günler

Bu yıl 11.si gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri'nde 38 kategoride yine bağımsız jürinin ve halkın en iyileri belli olacak. Başvurular için son gün 14 Aralık Cuma.

DorukNet Pazarlama Müdürü Aslı Cem, 11. Altın Örümcek Web Ödülleri'nde de ilginin yoğun olduğunu belirterek geçen yılın aynı dönemine göre kıyaslandığında başvuru sayısında artış gözlendiğini belirtti. Aslı Cem, 10 yıl içerisinde hedeflenen 25 bin başvurunun değerlendirildiğini, her geçen yıl başvuru sayısının arttığını söyledi. Cem, 10 yıl içinde birincilik ödülü alan web sitesi sayısının ise 423 olduğunu sözlerine ekledi.

Başvurularınızı son güne bırakmayın

DorukNet Pazarlama Müdürü Aslı Cem, başvuruların 14 Aralık tarihine kadar www.altinorumcek.com web sitesinden yapılacağını belirtti. 14 Kasım da başlayan başvuru sürecini değerlendiren Cem yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade ederek bir önceki yıl ile kıyaslandığında başvuru sayılarında artış yaşandığını vurguladı. Cem, başvuru süresinde bir uzatma olmayacağını ifade etti.

Altın Örümcek'te En İyi Mobil Web Sitesi kategorisi de yerini aldı.

Altın Örümcek ödülüne sahip olmak isteyenler bir web sitesi ile 38 kategori içerisinden, en fazla üç farklı kategoride başvuruda bulunabilecekler. 11. Altın Örümcek Web Ödülleri kategorileri arasında En İyi Mobil Web Sitesi ve Otel bu yıl ilk kez yerlerini alırken, Alışveriş ve Yaşam Merkezleri yeniden kategoriler arasına girdi. Ayrıca birkaç kategorinin de içeriğini yenileyen Altın Örümcek Web Ödülleri'nin bu yıl ki kategorilerine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

11. Altın Örümcek Web Ödülleri'nin basın sponsorları arasında Macline, Newtech, The Brand Age yer aldı. BTnet.com.tr, Kurumsalhaberler.com ve Tivilog online medya sponsorları, DudesDivision sosyal medya sponsoru, web sponsoru İmalathane olurken Technotoday ise destekleyenler arasında bulunuyor.

11. Altın Örümcek Web Ödülleri ile ilgili tüm detaylara www.altinorumcek.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları