Web sayfası tasarımında önemli fırsat!

Web tasarımında önemli kolaylıklar sunan yazılım paketi, yanında önemli fırsatlarla berabet geliyor!

Web tasarımında fırsat!

Web tasarımı alanında çok sayıda firma faaliyet gösteriyor. Tasarımı kendi yapan firmalardan, hazır tasarım satanlara kadar değişik çözümler piyasada kendine yer buluyor. MAGIX tasarım alanında her iki çözümü birleştirerek web sayfalarını kendi kendinize tasarlamanıza fırsat verirken aynı zamanda sizin için hazırlanmış şablonları ve taslakları da kullanımınıza yardımcı oluyor.

Web sayfası oluşturmada kullanımı kolay uygulamalar sunan MAGIX, bilgisayarınıza yükleyerek grafik tabanlı arayüzü sayesinde kolay tasarım fırsatı sunan Web Designer programının yanında, İnternet tarayıcınız üzerinden şablonlar ve taslaklar yardımıyla çok rahat web sayfaları oluşturabileceğiniz Website Maker MX ürününü de müşterilerinin kullanımına sunuyor.

0 TL'den başlayan deneme fiyatları ile Website Maker MX yazılımına kolaylıkla erişebilirsiniz. Website Maker MX'i bir paket ile satın aldığınızda tasarım programının yanında aynı zamanda tasarladığınız web sayfanızı barındırabileceğiniz bir alan ve web sayfanıza ait bir alan adını da (Hosting+Domain) birlikte satın alabilirsiniz. Bu sayede web sayfası tasarlamak ve yayınlamak için başka bir şeye ihtiyacınız kalmayacaktır. Paket seçenekleri, komple bir web sayfası ile uzun süre vakit kaybetmek istemeyen kullanıcılar için komple bir çözümdür.

Paketin özellikleri ve fiyatı

Paketin özellikleri ve fiyatı

Website Maker MX'i kullanmaya başladıktan sonra programı bir bilgisayara yüklemeden, İnternet'e bağlı herhangi bir bilgisayar ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz yerden sayfanıza ulaşabilir ve gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Website Maker MX'in farkını yaratan en önemli özellikliklerinden biri de işte burada yatıyor. Tasarımlarınıza yön vermek veya yardımcı olmak amacıyla düşünülmüş hazır site şablonlar da Website Maker MX ile sizlerle buluşacak. Kullanımı kolay program arayüzü, fare yardımıyla ve sürükle & bırak şeklinde düzenlenebilir web sayfaları ve Flash görüntü özellikleri sayesinde kısa süreler içerisinde etkileyici web sayfaları tasarlayabilirsiniz.

Tasarımdan sonra da bitmiş haldeki sayfanızı dilerseniz MAGIX'teki ya da diğer servis sağlayıcılarındaki web alanınıza yükleyebilir ve yayınlayabilirsiniz. İster iş amaçlı firma sayfası, ister şahsi amaçlı web sayfası (Homepage)...Website Maker MX her türlü ihtiyacınızı göz önünde bulundurarak tasarlanmış, en kısa sürede etkileyici web sayfaları yapmanıza olanak sağlayan, kompakt bir web sayfası tasarlama yazılımıdır.

Kampanyalı fiyatı: 63,00 TL. Distribütör firma: www.impeks.com

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları