Web sitelerini Windows duvar kağıdı yapın!

Herhangi bir web sitesini masaüstünüz için duvar kağıdına dönüştürmek, Windows 10'da nasıl yapılıyor?

Web sitesi nasıl duvar kağıdı yapılır?

Durağan görüntüleri masaüstünüzde duvar kağıdı olarak kullanmak sıkıcı gelmeye mi başladı? Web sitelerini duvar kağıdına dönüştürmeye ne dersiniz?

Bunun için öncelikle WallpaperWebPage uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulama belki kusursuz bir çözüm sunmuyor, ancak istediğiniz bir web sitesini masaüstüne dönüştürebiliyorsunuz. Uygulamayı indirip kurduktan sonra sistem saatinin yanında bir simge belirecek. Bu yeni simgeye sağ tıklayın ve Configure seçeneğine tıklayın. Web sitesinin tam adresini yazdığınızda site, masaüstünüzde görünmeye başlayacak.

Programın Windows'la birlikte başlamasını istiyorsanız, ilgili seçeneği etkinleştirebilirsiniz. Programın dezavantajı ise duvar kağıdını değiştirmek yerine, siteyi masaüstünüzün üzerine yerleştirmesi. Yani simgeleri ve masaüstü sağ tuş menüsünü göremiyorsunuz. Bunun yanında bazı siteler, her yüklendiklerinde script hatası verebiliyorlar.

Başta da söylediğimiz gibi WallpaperWebPage kusursuz bir çözüm değil, ancak herhangi bir web sitesini masaüstünüze yerleştirmek istiyorsanız bunu yapabiliyor.

İndirin: WallpaperWebPage

Okuyucu Yorumları