WeChat ile sosyal paylaşım

WeChat bu yeni özelliği ile etkileşimli ve size özel bir sosyal iletişim imkanı sunuyor!

WeChat ile sosyal paylaşım

Mesaj uygulamaları, hızla büyüyen cep telefonu pazarında en çok kullanılan uygulamaların başında geliyor. Tüm dünyada 300 milyondan fazla kullanıcıya sahip WeChat'in yeni özelliği "Moments - Anlar" kullanıcıların her zaman ve sadece kendi kapalı ağı içerisinde birbiriyle iletişimde kalmasını sağlıyor.

Belli başlı tüm işletim sistemi platformları için 18 ayrı dilde komple bir mobil sosyal ağ uygulaması olan WeChat "Moments – Anlar" özelliği ile beraber sunuluyor. "Moments" WeChat uygulaması dâhilinde kullanıcıları sürekli bağlı tutan bir sosyal çevre. Kullanıcılar, bu uygulamayı kullanarak, arkadaşlarının görmesi için fotoğraf yükleyebiliyor, mevcut durumlarını yazabiliyor ya da bulundukları yeri işaretleyebiliyor. WeChat'in "Moments - Anlar" uygulaması kullanıcıların arkadaşlarının fotoğraflarını beğenip onlarla ilgili yorum yapmalarını sağlıyor.

WeChat kullanıcılarının gizliliğini korumaya yönelik bir önlem olarak "Moments – Anlar" uygulamasında, kullanıcının sadece bağlantı kurmasına izin verdiği arkadaşları, onun yazdıklarını ve resimlerini görebiliyor. Sosyal medya üzerindeki güvenlik ve gizlilik endişeleri karşısında bu önlemler kullanıcılara gönül rahatlığı veriyor ve kullanıcıların sadece güvenilir kişiler olan kullanıcılarla etkileşimde olmalarını ve bilgi paylaşmalarını sağlıyor.

WeChat kullanıcılara mobil ya da veri ağı üzerinden arkadaşlarına sesli mesaj gönderebilmelerini sağlayan "Hold to Talk" özelliğini de sunuyor. WeChat kullanıcının istediği zaman ve istediği yerde 40 kişiye kadar arkadaşlarıyla konuşabilmesini sağlayan "Group Chat - Grup Konuşması" özelliğini de destekliyor.

Görüntülü Konuşma kalitesi de WeChat'in mobil sosyal iletişime artı değer katan başka bir deneyimi. Kullanıcılar, arkadaşlarıyla kullanımı kolay bir yolla yüz yüze konuşabiliyor. Ayrıca, çevrimiçi aramayı bitirmeden sesli arama ile görüntülü arama arasında kolayca değişiklik yapabiliyor.

WeChat'i yüklemek, kullanmak ve indirmek tamamen ücretsiz. Bu yenilikçi uygulama ile WeChat kullanıcıları, lisans süresinin sona ermesi gibi sorunlar ya da şüpheler yaşamak zorunda kalmıyor.

WeChat ile ilgili daha fazla bilgiye http://www.wechat.com/tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları