Weed Firm, App Store'dan apar topar kalktı!

App Store'da en üstlere kadar çıkan bu tartışmalı uygulama, sonunda Apple'ın gazabına uğradı!

Tartışılan uygulama "uçtu!"

App Store'da en çok indirilen, aynı zamanda çok tartışılan oyunlardan biri olan Weed Firm, Apple tarafından mağazadan kaldırıldı. Bir esrar yetiştirici ve dağıtıcısı rolünü üstlendiğiniz uygulamanın mobil mağazadan kaldırılmasının nedeninin App Store kurallarını çiğnemesi olduğu tahmin ediliyor.

Manitoba Games, uygulamanın mağazadan kaldırılmasının ardından yayınladığı tweet'te "birkaç günlüğüne App Store'da yokuz" dedi ve bunun nedeni olarak "birkaç bakım çalışmasını" gösterdi. Ancak bu tweet, tüm gerçeği tam anlamıyla yansıtmıyordu. Manitoba Games'in web sitesinde yer alan metinde kararın "tamamen Apple'a ait" olduğu bilgisi yer aldı. Firma, Apple'ın uygulamayı kaldırma nedeninden bahsetmezken, oyunun muhtemelen "aşırı iyi" olduğunu savundu.

Manitoba Games, oyunun yakın zamanda App Store'a geri döneceğini savundu. Ancak Weed Firm geri döndüğünde, muhtemelen tartışmalı özelliklerinden bazılarını kaybetmiş olacak. Grand Theft Auto: San Andreas gibi benzer sahnelere sahip oyunlar dururken Apple'ın bu oyunu kaldırması ise bir başka tartışma konusu olacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları