Weez App Tanıtııldı. Peki, WEEZ Nedir?

Weez sosyal mobil uygulaması tanıtıldı. Peki, bu uygulama ne işe yarıyor?

Weez tanıtııldı

Kullanıcıların kendi çevrelerine göre dünyanın dört bir yanındaki en iyi mekanları keşfetmelerini sağlayan sosyal mobil uygulaması Weez, tanıtıldı. Cevdet Çetindoğan ve Mert Başertarafından kurulan Weez App üzerinden, kullanıcılar katılacakları etkinlikleri oluşturup, arkadaşlarını davet edebilecek, mekanları değerlendirebilecek ve daha fazlasını yapabilecek!

Weez App Tanıtııldı. Peki, WEEZ Nedir?

Weez: En Güvenilir Mekân, Etkinlik, Keşif ve Plan Rehberiniz Olacak

Weez eğlence kavramını yeniden yaratmak için geliyor. Weez sayesinde, yeni yerler görüp, yepyeni lezzetleri deneyimleyip bir yandan da kendi zevkinize uygun eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Cevdet Çetindoğan ve Mert Başer tarafından kurulan Weez özellikle gece eğlencesi ve sosyal medyanın dinamiklerini değiştirecek özel imkan ve keşifleri kullanıcılara sunuyor.

Yeme, içme, gezme ve eğlence kavramlarını tekrardan keşfedeceğiniz Weez sayesinde kullanıcılar; yeni mekanlar keşfedebilir, arkadaşlarını bu mekâna veya plana davet edebilir ve etkinlik programlarıyla sosyal hayatlarında güncel kalabilirler.

Weez Nasıl Ortaya Çıktı?

Weez Nasıl Ortaya Çıktı?

Weez App kurucu ortaklarından Mert Başer "Weez'in hedefi, ilk 6 ay içerisinde, Türkiye'de en çok kullanılan sosyal platformlardan bir tanesi olmak ve bu pazarı Avrupa ve Amerika'ya genişletmek" diyor.

Mert Başer projenin nasıl ortaya çıktığını şu sözler ile açıklıyor: "Günümüzde insanlar hayat temposundan ve yoğunluktan dolayı plansızlıktan şikayetçiler. Biz bunu ortadan kaldırıp insanların hayatını kolaylaştırmak için yola çıktık. İnsanların binlerce çeşitlilikte karar vermeleri ve iyi hissedecekleri, eğlenebilecekleri yerleri bulmaları zorlaşıyor. Bunların tamamını ortadan kaldırıp aynı zamanda kolaylaştırıp bir çözüm üretmek gerekliliği ortaya çıktı. Özellikle yurt dışına seyahat ettiğinizde, o şehirdeki en iyi mekanları, kendi zevkinize göre bulmak biraz deneme yanılma yöntemiyle oluyor ve bu seyahatin tadını çıkarmanıza engel olabiliyor. Weez uygulaması tüm bu sorunları ortadan kaldırmak için ilk olarakİstanbul'da çok yakında da diğer ülkelerde, gezginlerin hayatını daha keyifli yapmak için hazırlandı.

Weez ile Sektör Yenileniyor!

Weez App'in bir diğer kurucu ortaklarından Cevdet Çetindoğan ise " Uzun bir yolculuk ve kazandığımız tecrübeler sonucunda bir çok kişinin ihtiyacını karşılayacak hale gelen Weez, her noktası en ince detaylarına kadar düşünülerek hazırlandı. Yeni yola çıkmış bir girişim için hem verimli hem de keyif alarak ilerlediğimiz bir süreç oldu. Weez tüm adımları ile yoğun tempoda olan hayatımızı kolaylaştırmak amacı ile ortaya çıktı. Türkiye 'de başlayarak global boyutta ilerlemek ilk günden bu yana vazgeçemediğimiz bir hedefti. Artık bunu gerçekleştirebileceğimiz bir yola ilk adımlarımızı atmış bulunuyoruz. Weez gelişimi inovatif çözümler ile devam edecektir." dedi.

Peki, Weez Nedir?

Weez; kullanıcılarına, takip etmek istedikleri arkadaşlarının, hatta onların da arkadaşlarının daha önce nerelere gittiğini veya ileri bir tarihte nerelere gideceğini gösteriyor ve bu bilgi sayesinde kendi rotasını çizip, Weez özel olarak seçtiği mekanlarda planlarını yapıp arkadaşlarıyla paylaşabildiği sosyal bir platform oluşturuyor.

Weez; algoritmaları sayesinde kullanıcılarına kendi zevklerine ve arkadaş çevrelerine göre en iyi mekân ve etkinlikleri sunmak, plan yapmalarını kolaylaştırmak, onları rahatça bir araya getirmeye yardımcı olan bir sosyal mobil uygulamadır. Weez ile kullanıcı, deneme yanılma yöntemi veya Google'dan arayarak değil, artık Weez sayesinde kendi zevkine uygun mekanları rahatça keşfedebilir ve arkadaşlarıyla keyifli anları yaşamak için bir fırsat bulabilir.

Okuyucu Yorumları