Western Digital Media Center’lar Türkiye'de

Western Digital’ın Türkiye distribütörü İnfronic, Western Digital’ın harici sabit disk modeli olan Media Center’ları çok uygun fiyatla pazara sunuyor. 120 GB’dan 250 GB’a kadar, üç farklı kapasitede Media Center modeli otomatik yedekleme özellikleriyle kullanım kolaylığı sağlıyor.

Western Digital Media Center’lar Türkiye'de

Western Digital’ın Türkiye distribütörü olan İnfronic, çok farklı özelliklerde ve kapasitelerde sabit disk modellerinin Türkiye’de satışını yapıyor. Bunlardan biri de Western Digital’ın harici sabit disk modelleri olan Media Center’lar.120 GB’dan 250 GB’a kadar geniş bir kapasitede seçeneği ile tüketicilere sunulan Western Digital Media Center’lar, MMS, SD, gibi 7 farklı kart yuvasını destekliyor. Böylece ürün sadece yedekleme amaçlı değil her türlü multimedya uygulamasını transfer / depolama için de kullanılabiliyor.

Rakiplerine göre çok uygun fiyatları ile dikkat çeken ürünler otomatik yedekleme (back-up) özellikleri sayesinde kullanım rahatlığı ve güvenlik de getiriyor. Western Digital Media Center kullanıcıları hangi sıklıkta ve aralıkta yedekleme yapmak istiyorlarsa önceden programlıyorlar. Diskler otomatik olarak tanımlanan zamanda yedekleme yapıyorlar. Böylece diskteki bilgilerin güvenliği sağlanırken, kullanıcılara da kullanım rahatlığı ve kolaylığı yaratılıyor.

Okuyucu Yorumları