Wii U sahiplerine CoD: Advanced Warfare şoku!

Eğer ufak bir servet döküp bu konsolu satın aldıysanız, beklenen oyundan gelen bu şok sizi üzecek!

CoD: Advanced Warfare şoku!

Oyun camiasının uzun yıllardır en önemli isimlerinden birisi olan Call of Duty serisi, yeni oyunu olacak olan Advanced Warfare'in çıkışı için geri sayıma başlamış durumda. Her ne kadar oyunun piyasaya sürülmesi için birkaç ay daha olsa da birçok konsol sahibi şimdiden ne ile karşılaşacaklarını merak ediyorlar.

Call of Duty: Advanced Warfare bilindiği kadarı ile Wii U hariç tüm platformlarda kendisini göstereceğini beyan etmişti. Nitekim Wii U hakkında hiçbir açıklama yapılmamıştı. Sledgehammer Games'in kurucu ortaklarından Michael Condrey'in, Call of Duty hayranlarından birisinin sorduğu "Advance Warfare Wii U için de üretilecek mi?" sorusuna "Hayır, Wii U için ne yazık ki böyle bir oyun üretilmeyecek. Kararı Activision aldı. An itibariyle Xbox One, PS4 ve PC platformlarına odaklanmış durumdayız." şeklinde verdiği cevap, bir anda büyük bir bilinmezi aydınlattı.

En son Call of Duty: Ghost'u konsollarında deneyim eden Wii U sahipleri, öyle görünüyor ki bundan sonra serinin oyunlarını oynayamayacaklar. Her ne kadar resmi bir açıklama gelmemiş olsa da durum ortada... Benzer bir şekilde Ubisoft'tan geçtiğimiz günlerde gelen bir açıklama da Wii U sahiplerini vurmuştu ve firma Wii U için oyun üretiminin durduğu duyurulmuştu, Ubisoft, PS3 ve Xbox 360 içinse 2015'e kadar oyun üreteceğini beyan etmişti.

Okuyucu Yorumları