Win 7'li ve Android'li tabletlerini tanıttı!

Acer, yakında piyasada olacak Windows 7'li ve Android'li yeni tabletlerini gün yüzüne çıkarttı!

Acer'dan tablet bombaları!

Acer, bugün düzenlenen basın toplantısında Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölge Direktörü Giuseppe Mastandrea'nın katılımıyla Iconia tablet serisinin lansmanını yaptı. Global Pazarlar ve tablet stratejilerini paylaşan Mastandrea'nın ardından Acer Türkiye Ülke Müdürü Sinan Kender, Iconia Tablet serisini tanıttı. Windows 7 işletim sistemli Iconia Tab W500, Android işletim sistemli Iconia Tab A500, Iconia Tab A100 ve Tab Iconia Smart çok yakında Türkiye'de satışa sunulacak.

Acer'dan yeni tablet serisi: Iconia

Her zaman Acer'ın DNA'sının bir parçası olan mobilite, farklı kullanım senaryolarına uyacak şekilde farklı ekran boyutlarında ve farklı modellerde tasarlanan tablet serisinde yeni bir ifade şekli buluyor.

ACER ICONIA Tab W500: Hem PC, Hem Tablet.

Acer ICONIA TAB mükemmel bir dokunmatik deneyim isteyen, fakat henüz klavyeden vazgeçmeye hazır olmayan kullanıcılar için ideal. Arzu ederseniz klavyeyi cihazdan çıkarıp tablet olarak taşınabilir hale getirebiliyorsunuz. Bu nedenle evde ya da ofis kullanımına da uygun.

Zıt dünyaları bir araya getiren ICONIA TAB W500, tabletin kolay kullanımı ile PC'ye olan alışkanlığı birleştirerek kullanıcılara ihtiyaçlarına göre her an her yerde iyi bir eğlence deneyimini ve verimlilik fırsatını sunuyor. ICONIA TAB W500 eğlence ve verimlilik dünyası arasında etkili bir köprü görevi görüyor.

ICONIA TAB W500'de 5 parmağınızı ekrana dokundurunca kolayca başlatılan Acer Ring ile seçtiğiniz 6 programa hızlıca erişebiliyorsunuz. Acer Ring'deki uygulamalar arasında disk alanını yönetip optimize etmek için Temiz Disk (Clean Disk), ekran görüntülerini hızlı bir şekilde seçmek, etiketlemek ve kesmek için Ekran Alıntısı Aracı (Snapping Tool), tablet ayarlarına ince ayar yapmak için Aygıt Kontrolü, Acer Crystal Eye Web Kamerayı başlatmak için Kamera, Hesap makinesi ve Acer ICONIA TAB W500'de kayıtlı oyunlara kolayca erişmek için Oyunlar sembollerini kullanabilirsiniz.

Acer clear.fi ve ICONIA TAB'ın özellikleri

Acer clear.fi ve ICONIA TAB'ın özellikleri

Acer clear.fi, evinizin her yerinde hızlı ve zahmetsiz bir şekilde multimedya içeriklerinizin keyfini yaşamanızı sağlayan Acer medya paylaşım sistemidir. clear.fi ve HDMI port sayesinde Acer ICONIA TAB W500'ünüzde kayıtlı multimedyalarınızı evdeki ağınıza bağlı ve clear.fi'nın etkin olduğu cihazlarda yayınlayabildiğinizi görünce çok şaşıracaksınız. Clear.fi yazılımı sayesinde, örneğin yatak odanızda veya çalışma odanızda bulunan ana bilgisayar veya notebook'tan multimedya dosyalarınıza erişebilirsiniz, örneğin salonda tabletten tatilde çektiğiniz fotoğrafları arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz.

Windows 7 işletim sistemine sahip Acer ICONIA TAB, AMD Dual-Core C-50 hızlandırılmış işlemci ve iyi bir görüntü ve oyun deneyimi sunmak için AMD Radeon HD6250 ekran kartı ile donatılmış. Wi-Fi, 3G (bazı modellerde) ve Bluetooth 3.0 Easy dâhil olmak üzere çoklu bağlantı seçenekleri sayesinde ICONIA TAB W500 ile iletişim kurmak çok kolay. Ayrıca ICONIA TAB W500'ün ön ve arka kısmındaki çift Acer Crystal Eye 1,3 MP web kamera sayesinde ister arkadaşlarınızla görüntülü konuşun veya sohbet edin, ister HD videolar kaydedip Facebook ya da YouTube'da paylaşın.

Fiyat: 749$+kdv(klavye ile birlikte), 699$+kdv(sadece tablet) Mayıs'ta öncelikle Teknosa Mağazalarında şatısa sunulacaktır.

ICONIA TAB A500: Tam dokunmatik HD deneyim

ICONIA TAB A500: Tam dokunmatik HD deneyim

ICONIA TAB A500: Tam dokunmatik HD deneyim

Acer'ın DNA'sının bir parçası olan mobilite ve yenilikçilik anlayışı, evinizdeki bilgisayarınızla aynı zenginlikte multimedya, oyun ve web deneyimi sunarak, içerik keyfini maksimuma çıkarmak üzere tasarlanmış 10,1 inç tablet Acer ICONIA TAB A500'de yeni bir ifade şekli buldu.

Şık, akıllı ve yenilikçi özelliklerle dolu ICONIA Tab A500 bütünüyle yeni bir etkileşim düzeyine ulaşmak üzere Acer Kullanıcı Arayüzü ile birleştirilen ve tabletler için özellikle optimize edilen Android platformunun yeni bir sürümü olan en yeni, oldukça pratik Google Android 3.0 "Honeycomb" işletim sistemi ile donatılmış.

Dahası, evdeki ağ ile kolay multimedya erişimi, oynatımı ve paylaşımı sağlamak ve sosyal medya ağların güncellemelerini anında yayınlamak amacıyla evdeki clear.fi ortamına sorunsuz entegrasyon için Acer clear.fi medya paylaşım sistemi cihaza önceden yüklenmiş.

Zengin multimedya eğlence deneyimi için tasarlanan ve farklı perspektiflerden daha iyi görüntüler elde etmek üzere yüksek renk doğruluğu sunan geniş görüntüleme açılı, yüksek renk kontrastlı bu tablet 10,1" ekrana sahiptir, bu sayede nerede olursanız olun HD videolarınızı oynatabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Dâhili HDMI portu ve 1080p çıkış ile tamamlanan bu tableti tam HD büyük ekran televizyonunuzda veya monitörünüzde HD içerik keyfi yaşamak için de kullanabilirsiniz.

10,1" tam kapasitif çoklu dokunmatik ekran, her açıdan optimal ekran deneyimi sunuyor. Alüminyum kasa havalı bir görünüm ve duygu verirken lazer işlemeli dokularla süslenmiş ultra parlak cilalı eloksal kaplama tasarıma hoş bir incelik katar. Ve sadece 13,3 mm kalınlığında olmasına rağmen her yerde eğlence deneyimi ve verimlilik sunabilecek kadar güçlü.

Acer ICONIA TAB A500, bugüne kadarki en iyi internet deneyimini yaşatmak amacıyla internette gezinme hızını iki kat arttıran ilk mobil çift çekirdekli CPU olan çift çekirdekli NVIDIA Tegra 2 ve Flash 10.1 destekli ultra düşük enerji tüketen (ULP) NVIDIA GeForce GPU sayesinde, her yerde optimize HD görüntü, 3D ve konsol kalitesinde oyun ve multimedya oynatımı sunan büyüleyici grafikler ile donatılacaktır. Dahası 1080p HD görüntü oynatımı sayesinde film, fotoğraf ve daha fazlasını büyük ekran TV'de tam HD kalitesinde izlemenin keyfini yaşayabileceksiniz.

Wi-Fi, 3G ve Bluetooth 2.1 dâhil olmak üzere çoklu bağlantı seçenekleri mobil deneyiminizi üst düzeye çıkarır ve sevdiklerinizle her an temas halinde olmanızı sağlar. 5 MP arka kamera ve HD ön kamera görüntü kaydı, görüntülü sohbet veya hızlı bir şekilde fotoğraf çekip Facebook, YouTube ya da Picasa'ya yüklemek için idealdir, ayrıca barkod tarayıcı olarak da kullanılabilir.

Fiyat: 649$+kdv, Haziran'da öncelikleTeknosa Mağazalarında şatısa sunulacaktır.

Acer ICONIA TAB A100 ile mobilite

Acer ICONIA TAB A100 ile mobilite

Acer ICONIA TAB A100 ile mobilite

Oyun oynamak, sosyal ağlarınızda gezinmek ya da multimedya keyfi yaşamak mı istiyorsunuz? Nerede olursanız olun, yeni Acer ICONIA TAB A100 sayesinde hayalleriniz gerçek olacak. Şık ve kompakt tasarımıyla bu 7" tablet eşsiz bir taşınabilirlik ve süper yüksek performans sunarak mobil deneyiminizi başka bir boyuta taşır.

Acer ICONIA TAB A100'ün ana odak noktası zengin bir kullanıcı deneyimi sunmaktır. İşte bu nedenle tabletler için özel olarak optimize edilmiş yeni Android işletim sistemi Android 3.0 "Honeycomb" ile donatılmıştır. Ana sayfadaki kaynaklar parmaklarınızın kolayca ulaşabileceği dört ana içerik kullanımına ayrılmıştır:

- Games Zone (Oyun Bölgesi): Burada kesinlikle seveceğiniz, önceden yüklenmiş büyüleyici konsol, standart ve online 3D oyunlar sizi bekliyor.

- eReading (e-okuma) bölümünde dergi ve kitap indirip okumak için ihtiyacınız olan araçları bulabileceksiniz. Zinio ile dergiler, Nook ve LumiRead ile kitaplar.

- Multimedia, müzik, video, fotoğraf keyfi yaşamak için ihtiyacınız olan bütün uygulamaları bir araya getiriyor.

- SNS bütün sosyal yaşamınızı aynı yerde topluyor. Sadece Facebook ve Twitter'a bağlanabilmekle kalmayacak, aynı zamanda Acer SocialJogger sayesinde bütün hesaplarınızı tek bir dokunuşla kontrol edebilecek, güncelleyebilecek ya da yorum ekleyebileceksiniz.

İyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için bir cihazın güçlü bir motoru olmalıdır. İlk mobil çift çekirdekli CPU olan NVIDIA Tegra 2'yi kullanan Acer ICONIA TAB A100 bugüne kadarki en iyi web deneyimi için internette gezinti hızını iki kat arttırıyor. Ayrıca Flash 10.1 destekli ultra düşük enerji tüketen NVIDIA GeForce GPU her yerde optimize HD görüntü, 3D ve konsol kalitesinde oyun ve multimedya oynatımı için büyüleyici grafikler sunuyor. Dahası 1080p HD görüntü oynatımı sayesinde film, fotoğraf ve daha fazlasını büyük ekran TV'de tam HD kalitesinde izlemenin keyfini yaşayabileceksiniz.

Ekranın boyutu sizi yanıltmasın. Bu 16:9 en-boy oranlı 7" (1024 x 600) tam dokunmatik ekranlı tablet ile fotoğraf, video ve film keyfi yaşamanın yanı sıra kitap ve dergi okuyabilirsiniz ve her şeyden önemlisi en iyi oyun konsollarıyla aynı düzeyde oyun deneyimi için çoklu dokunmatik ekran ve jiroskop kontrolü sayesinde reflekslere dayalı kaliteli HD oyunları ve kompleks online 3D oyunları çalıştırıp oynatabileceksiniz.

Acer ICONIA TAB A100 ayrıca kulaklarınızı da şenlendiriyor. Dolby Mobile teknolojisiyle tamamlanan bu tablet genişletilmiş bas performansı ve ek derinlik ile zengin ve etkileyici sesler sunarak eğlence deneyimini yeni bir boyuta taşıyor. Zengin eğlence deneyiminin yanı sıra ICONIA TAB A100 hayatınızın en güzel dakikalarını yakalayıp hızlı bir şekilde sosyal ağlarınıza yüklemek için 5 MP otomatik odak özellikli arka kamera ve arkadaşlarınızla canlı sohbet edebilmeniz için 2 MP ön kameraya sahiptir.

Wi-Fi, 3G ve Bluetooth 2.1 dâhil olmak üzere çoklu bağlantı seçenekleri mobil deneyiminizi maksimuma çıkarır ve sevdiklerinizle her an temas halinde olmanızı sağlar. Dâhili HDMI port ve 1080p çıkış ile tamamlanan ICONIA TAB A100'ü tam boyutlu ve mini USB yardımıyla tam HD büyük ekran bir TV veya monitöre bağlayarak HD içerik keyfi de yaşayabilirsiniz.

Fiyat: 499$+kdv, Haziran'da satışa sunulacak.

Acer ICONIA SMART

Acer ICONIA SMART

Acer ICONIA SMART: Yeni nesil akıllı telefon %100 akıllı telefon. %100 tablet.

Acer ICONIA SMART, tablet özelliklerini akıllı telefon formunda birleştiriyor: 4,8" geniş ekran, 21:9 en-boy oranı ve etkileyici bir gövde.

Yenilikçi tasarımı, uzun görünümüyle karakterize ince ve hafif kıvrımlı yapısı, onu gözden kaçmayacak büyüleyici bir aygıt haline getiriyor. İnce dalgalı desenler ile zenginleştirilen bütünüyle metal gövdesi zamandan bağımsız bir zarafet hissi veriyor. Dahası yumuşak kıvrımlı arka paneli ve minimal genişliği (64,5 mm) ile elinize iyibir şekilde oturuyor.

Ön tarafı bütünüyle sıra dışı, çoklu dokunmatik, yüksek çözünürlüklü 4,8" ekran ile Ana Sayfa, Ara, Geri ve Menü tuşlarının hâkimiyetinde. Arkasında bulunan 8 MP kamera LED flaş ile tamamlanıyor. Google işletim sisteminin son sürümü olan Android 2.3 Gingerbread ile donatılmış.

Tamamen yenilikçi olan bu aygıt, üstün tarama fonksiyonu ve multimedya eğlencesi sunan en son ve en yeni teknolojiyi arayan moda tutkunları ve teknoloji meraklıları için ideal.

Bu en yeni Android akıllı telefon çok güçlüdür ve uzun ömürlü eğlenceyi garanti ediyor. Ayrıca, dâhili clear.fi medya paylaşım sistemi sayesinde ev ortamınızdaki bütün multimedya içeriğini kablosuz kontrol edebilir.

İnternette gezinmek için ideal

· Standart bilgisayarlarda olduğu gibi web sitelerini görüntülemede sınır yok. Böylece 1024 x 480 çözünürlük oranı ve 4,8" geniş ekranı (çaprazlama boyutu 12,2 cm) sayesinde web sitelerinin yeniden boyutlandırılması ve ayarlanması, web sayfalarının yakınlaştırılması veya sağ sola kaydırılması gerekmiyor. Tek yapmanız gereken bilgisayarınızda olduğu gibi yukarı aşağı kaydırmak.

· Hızlı ve birçok özelliğe sahip Android tarayıcı şunları sunar: Çoklu dokunmatik, Java script optimizasyonu, Adobe Flash Player 10.1 desteği ve çoklu pencere açma.

· Veri iletimi için HSDPA 14,4 ve WiFi N aracılığıyla ultra yüksek hızda bağlanabilirlik.

· Bluetooth 2.1 + EDR

Geniş ekranının yanı sıra Acer ICONIA SMART'ın kalbindeki güçlü 1 GHz Snapdragon işlemci bu akıllı telefonu mükemmel bir oyun konsoluna çeviriyor. 6 eksenli hareket algılama (Jiroskop + ivmeölçer) özelliğiyle bu akıllı telefon oyun beklentilerinizin ötesine geçecek. 8 MP kamera ve LED flaşın yanı sıra yüksek kaliteli IP video görüşmeleri için 2 MP ön kamera ile donatılmıştır. %100 Akıllı Telefon, %100 Tablet.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları